Δευτέρα 9 Ιανουαρίου 2012

Η Ελλάδα είναι το ανάχωμα!


Σε μια εποχή που οι δανειστές μας και οι συνεργάτες τους κοστολογούν την αξία της πατρίδας μας, η έννοια της Ελλάδας γίνεται πιο επίκαιρη από ποτέ. Η ελληνικότητα, το συστατικό αυτό στοιχείο του ανθρώπινου γένους που ζήλεψαν όλοι οι άλλοι λαοί, συνεχίζει να υπάρχει μέσα στον κόσμο, σε πείσμα όσων διαχρονικά προσπάθησαν να το σβήσουν.
Ο φθόνος για τα 5.000 χρόνια ιστορίας μας που είναι γραμμένα με λέξεις, όπως η ελευθερία και το δίκαιο, την ώρα που οι περισσότεροι «προηγμένοι» του σήμερα μπορούν να περηφανεύονται πως η Ιστορία τους είναι βασισμένη σε σφαγές, είναι αυτό που τους οδηγεί στη σημερινή ταπείνωση της χώρας μας, γιατί άλλωστε όπως χαρακτηριστικά αναφέρει και το newsbomb.gr «η Ελλάδα είναι το ανάχωμα, ο εφιάλτης, η πέτρα της ιντιφάντα, το ξίφος του Παλαιολόγου. Η Ελλάδα είναι η ιδέα που μίσησε και πολέμησε ο Μέτερνιχ, ο Μουσολίνι, ο κάθε τύραννος του πλανήτη».
Αυτοί λοιπόν, που σήμερα με τα δήθεν χρέη μας προσπαθούν να μας ταπεινώσουν, στην ουσία απλά εκδηλώνουν το χρόνιο κόμπλεξ τους απέναντι ίσως στην πιο ένδοξη Ιστορία που γέννησε ποτέ ο κόσμος. Μια Ιστορία που έγινε ένδοξη, γιατί απλά βασίστηκε σε ιδανικά και αξίες, όπως η Ελευθερία και η Δικαιοσύνη και όχι πάνω στα σαθρά θεμέλια των εφήμερων υλικών αγαθών… Ναι ρε, είμαστε περήφανοι που είμαστε Έλληνες!

prionokordela