Παρασκευή 18 Νοεμβρίου 2011

Simone Le Baron : Δε χρωστάτε εσείς στην Ευρώπη, εκείνη σας χρωστάει...

ΜΕΤΩΠΟ για την ΕΛΛΑΔΑ - Simone Le Baron


Θα είμαστε πάντα ευγνώμονες στην φίλη τού Ελληνικού λαού, Γαλλίδα κυρία Simon Le Baron, για τα ζεστά και ενθαρρυντικά της λόγια.


Έτσι μας χειραγωγούν τα ΜΜΕ!

Τρία διαφορετικά κανάλια έδειξαν την ίδια φωτογραφία εντελώς αλλαγμένη!



Και εμείς σαν ζώα καθόμαστε και τους βλέπουμε...frappedoupoli.blogspot.com

Διαβάστε περισσότερα: 24ωρο: Έτσι μας χειραγωγούν τα ΜΜΕ!http://24wro.blogspot.com/2011/11/blog-post_2977.html#ixzz1e3R5ElCm

Θανάσης Βέγγος(1995) : Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΕΘΑΙΝΕΙ


Ο Θανάσης Βέγγος μιλάει για την Ελλάδα.. Απόσπασμα απο την ταινία του Θεόδωρου Αγγελόπουλου "Το βλέμα του Οδυσσέα" (1995)


ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ...ΜΗΝΥΜΑ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑΣ..

Προσφατα το διαβασα σε μια εφημεριδα 
& το μοιραζομαι μαζι σας..ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ...

ΜΗΝΥΜΑ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑΣ...
Μολις την είχε σωσει από μια πυρκαγιά στο σπίτι της, την εσωσε μεταφεροντας την έξω από το σπίτι στην μπροστινη αυλή του σπιτιου, ενώ αυτος συνέχισε να δινει μαχη με τη φωτιά. Είναι έγκυος.

Ο πυροσβεστης την φοβόταν στην αρχή, γιατί δεν είχε ποτέ βρεθει κοντά σε ένα Ντοπερμαν. Όταν τελικά βρηκε το θαρρος να τη πλησιασει και να την βγαλει απο τη φωτιά,μετά κάθισε να πάρει μια ανάσα και να ξεκουραστει για λιγο.

Ένας φωτογράφος εφημεριδας που βρισκοταν εκει ... παρατήρησε αυτό το κόκκινο Ντοπερμαν στο βάθος να κοιταει τον πυροσβέστη. Την ειδε να πηγαινει κατευθειαν προς το πυροσβέστη και αναρωτήθηκε τι πήγαινε να κάνει???

Σηκωσε την καμερα του,το Ντοπερμαν πήγε κοντά στον κουρασμένο πυροσβεστη ο οποίος είχε σώσει τη ζωή της και τη ζωή των μωρών της, και τον ΦΙΛΗΣΕ. Εκείνη την στιγμή τραβηχτηκε αυτη η φωτογραφια...

___________________
Για μας τους ανθρωπους ισχυει το
"ΟΥΔΕΙΣ ΑΣΦΑΛΕΣΤΕΡΟΣ ΕΧΘΡΟΣ
ΕΚ ΤΟΥ ΕΥΕΡΓΕΤΙΘΕΝΤΟΣ ΑΧΑΡΙΣΤΟΥ" 
___________________
Ακουμε τα δικα σας σχολια φιλοι μου!!!