Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2012

199 ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΩΡΕΣ ΣΑΣ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ .... ΠΡΟΔΟΤΕΣ...ΜΕΤΑ ΑΠ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΤΗΝ ΓΛΥΤΩΝΕΤΕ ...

 


Με 199 ψήφους  υπέρ ψηφήστικε ο θάνατος της Ελλάδας (Δανειακή σύμβαση) .... ΠΡΟΔΟΤΕΣ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΤΩΡΑ ΑΡΧΙΖΕΙ ... ΜΗΝ ΞΑΝΑΒΓΕΙΤΕ ΑΠ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΣΑΣ ΜΟΝΟΙ ... ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΤΗΝ ΓΛΥΤΩΝΕΤΕ .



Υ.Γ.1   199 ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΩΡΕΣ ΣΑΣ ... 

Σύνταγμα 120212 ο Μίκης μιλάει και δέχεται χημικά!!!



    ΒΙΝΤΕΟ: Γλέζος και Θεοδωράκης στο ιατρείο της Βουλής


    Λίγα λεπτά αφού σχολίασε ο Μανώλης Γλέζος την σημερινή κατάσταση, οδηγήθηκε μαζί με τον Μίκη Θεοδωράκη στο ιατρείο της Βουλής. Στην προσπάθεια τους να εκφωνήσουν ομιλία στην Όθωνος, δέχτηκαν επίθεση με χημικά και αισθάνθηκαν δύσπνοια με αποτέλεσμα να απομακρυνθούν από το σημείο για να τους παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.
    Πρέπει να αναφερθεί πως οι Μανώλης Γλέζος καιΜίκης Θεοδωράκης, είναι καλύτερα στην υγεία τους και σύμφωνα με πληροφορίες με τη βοήθεια βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ, μπήκαν στην ολομέλεια.
    Δείτε το στιγμιότυπο που μιλάει ο Μ. Γλέζος στις τηλεοπτικές κάμερες και όταν ξαφνικά νιώθει να τον εγκαταλείπουν οι αισθήσεις του…
    tsantiri

    ΦΩΤΟ: Και ο Απόστολος Γκλέτσος στο Σύνταγμα


    ΦΩΤΟ: Και ο Απόστολος Γκλέτσος στο Σύνταγμα

    ΦΩΤΟ: Και ο Απόστολος Γκλέτσος στο Σύνταγμα
    Και ο Απόστολος Γκλέτσος βρίσκεται στο Σύνταγμα. Όπως βλέπεται και στις φωτογραφίες νωρίτερα έδωσε μάχη σώμα με σώμα με τους ΜΑΤατζήδες.
    Η φωτογραφία είναι από το StreetPress.gr
    tsantiri

    Μήνυμα αναγνώστη από την πλατεία


    Πριν από λίγα λεπτά αναγνώστης έστειλε στο tsantiri.gr το ακόλουθο μήνυμα:
    Θέλουμε ενισχύσεις. Η κατάσταση είναι αποπνικτική αλλά πρέπει να αντέξουμε. Κατεβείτε όλοι οι Έλληνες στο Σύνταγμα, αν θέλετε να λέγεστε Έλληνες. Σας χρειαζόμαστε. Θα νικήσουμε. Προωθήστε το μέσα από το site.

    tsantiri

    Η φωτογραφία είναι πριν λίγο, από το εντευκτήριο της Βουλής.

    Η φωτογραφία είναι πριν λίγο, από το εντευκτήριο της Βουλής. 
    Την ώρα που κάποιοι ξεπουλούν τα ιερά και τα όσια της Πατρίδας, οι "Εθνοπατέρες" μας βλέπουν το ματς ΠΑΟ-Ξάνθη...
    Δεν έχω άλλα σχόλια. 
    Στέρεψα...



    Βασίλης Βλάχος

    Την "έστησαν" με σχοινιά σε μοτοσυκλετιστές της ομάδας ΔΕΛΤΑ


    Κουκουλοφόροι πριν λίγο τοποθέτησαν σχοινιά στον δρόμο την ώρα που περνούσαν μηχανές της ομάδας ΔΕΛΤΑ, με αποτέλεσμα να πέσει ο ένας πάνω στον άλλο και να τραυματιστούν 7 αστυνομικοί. 
















    tro-ma-ktiko

    ΤΩΡΑ: Εγκλωβισμένη διμοιρία των ΜΑΤ στο Υπουργείο Οικονομικών δέχεται επίθεση



    ΤΩΡΑ: Εγκλωβισμένη διμοιρία των ΜΑΤ στο Υπουργείο Οικονομικών δέχεται επίθεση
    Αυτή τη στιγμή, σύμφωνα με πληροφορίες μία διμοιρία των ΜΑΤ είναι εγκλωβισμένη μέσα στο υπουργείο Οικονομικών και δέχεται επίθεση από διαδηλωτές.



    tsantiri

    ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΜΙΚΗ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗ, ΤΟΥ ΜΑΝΩΛΗ ΓΛΕΖΟΥ ΚΑΙ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΔΙΑΔΗΛΩΤΩΝ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ 12.02.2012


    Το Πολιτικό Συμβούλιο του Κ.Α.Π. - Σπίθα  καταγγέλλει την απόπειρα δολοφονίας σε βάρος του  Μίκη Θεοδωράκη, του Μανώλη Γλέζου και χιλιάδων διαδηλωτών στην πλατεία Συντάγματος,  με την απρόκλητη χρήση χημικών, σε μια στιγμή όπου δεν υπήρχε το παραμικρό επεισόδιο.
    Καταγγέλλουμε την Κυβέρνηση, τον Λουκά Παπαδήμο, τον Γιώργο Παπανδρέου, τον Αντώνη Σαμαρά, τον Ευάγγελο Βενιζέλο και τον Χρήστο Παπουτσή για τα εγκλήματα που διαπράττουν  εναντίον του ελληνικού λαού, στην υπηρεσία ξένων δυνάμεων και των εχθρών της χώρας.
    Καλούμε τους Ευρωπαϊκούς λαούς να μας συμπαρασταθούν απαιτώντας από τις κυβερνήσεις τους, να σταματήσουν να υποστηρίζουν μία κυβέρνηση που δεν έχει εκλέξει ο ελληνικός λαός. 
    Καλούμε τους αξιωματικούς και τους άνδρες των σωμάτων ασφαλείας να μην εφαρμόσουν τις παράνομες διαταγές όσων θέλουν να πνίξουν στο αίμα την σημερινή μεγαλειώδη πρωτοφανή διαδήλωση του ελληνικού λαού. 
    Καλούμε τον ελληνικό λαό να αντισταθεί αγωνιζόμενος ενάντια στα μέτρα που αλυσοδένουν τη χώρα μας και εξευτελίζουν την αξιοπρέπεια μας.
    Να μείνει στο κέντρο της Αθήνας και να ανασυντάσσεται όπου μπορεί.

    Το Πολιτικό Συμβούλιο  του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ - Σπίθα




































    menemenievosmos