Δευτέρα 21 Νοεμβρίου 2011

Γνωστό το ανέκδοτο, αλλά διαβάστε το παρακαλώ μέχρι το τέλος...

Δεκαετία του ογδόντα - ενενήντα.
Το Έμπασυ στο Κολονάκι παίζει Σταμάτη Γαρδέλη και Στάθη Ψάλτη.
Ο Νίκος ο Αναστώ κάθεται στο Ντα Κάπο και πίνει το δέκατο τρίτο καπουτσίνο, oταν ένα Datsun γεμάτο καρέκλες σταματά στη μέση της πλατείας. Από μέσα βγαίνει ένας τύπος Σάντα Μπάρμπαρα ( το πολύ Μπράχάμι ), πενηντάρης με χρυσό ρόλεξ, χρυσό δαχτυλίδι με μαύρη πέτρα, φα- καντόρο στο λαιμό και δυο ολόχρυσα δόντια που λάμπουν στο μεσημεριανό ήλιο.
Ο Κώστας ο τροχονόμος διορισμένος το 81 από τον Δροσογιάννη τον υπουργό αρχίζει να φωνάζει:
-«Που παρκάρεις εδώ ρε φίλε , απαγορεύεται δε βλέπεις; » και την ώρα που είναι έτοιμος να του ρίξει την κλήση , του πασάρει στη ζούλα μια πεντοχιλιαρικούμπα ο τζίψι:
- «Για το καφεδάκι. Και πούσε, γαλονάτο μπαλαμό, να μου προσέχεις την κούρσα και το εμπόρευμα νταξ; ».
Και τότε όλο το Κολονάκι μένει με ανοιχτό το στόμα.
Απ' τη δεξιά πόρτα του Datsun ξεπροβάλλει μια....
ξανθιά αλφαδιασμένη δίμετρη, με ψηλές μαύρες γόβες , ξώπλατο, ξώβυζο, σχιστό ζαρτιεράτο και δικτυωτό από μέσα, Ααααβάδιστα αββασάνιστα φιδίσιο κορμί. Μπροστά της η Πίππα Μίντλετον δεν πιάνει μία.

Ο Νίκος ο Αναστόπουλος αφήνει τον δέκατο όγδοο καπουτσίνο κι αναρωτιέται:

- «Πού το χτύπησε τέτοιο "παιδί" ο τζίψι; Να σκίσω τα Βερσάτσε μου».

Να μη μακρηγορώ , μπαίνουν χεράκι - χεράκι σε ένα από τα γνωστά κοσμηματοπωλεία του Κολωνακίου.

-«Τι θα επιθυμούσε ο. κύριος;», ρωτάει με λίγο Κολωνακιώτικο φλέγμα ο κοσμηματοπώλης .

- «Άκου μπαλαμό μάστορη , τέλω να κάνει ένα ντώρο στο κοπέλα. Ενα περιντέραιο μαλαματένιο να χει ντιαμαντάκι σπέσιαλ».

-«Ο,τι επιθυμητέ αγαπητέ κύριε » αλλάζει ύφος ο μάστορης μπαλαμός κι ανοίγει μια κασετίνα:

- «Αυτό πως σας φαίνεται; Η τιμή του βέβαια είναι γύρω στο 1.500.000 δραχμές...

- «Μα τι λέει, κύριος;», τα παίρνει ο Γύφτος. «Είπα τέλω το καλύτερο που έχεις. Πιάσε κάτι άλλο».
Με τα πολλά βρίσκουν το επιθυμητό κόσμημα .

- «Αυτό είναι το πιο ακριβό κόσμημα για το λαιμό που έχουμε, αγαπητέ μου. Είναι χειροποίητο από ατόφιο χρυσάφι, με λεπτά ακατέργαστα διαμάντια και τιμάται στα 30.000.000 δραχμές ».
«Σσσσσσσσωραίος », αναφωνεί όλος ικανοποίηση ο Αθίγγανος. «Φόρα το μωρό μου και πες μου αν σου αρέσει; »

Τρελαίνεται η μικρή τσαπερδονοκωλοσφυρίχτρα καλλονή και συναινεί.

Τότε βγάζει ο Γύφτος μια επιταγή 30 εκατομμυρίων δραχμών κι άλλη μια 5 εκατομμυρίων δραχμών. Και την αφήνει μπροστά στον τρελαμένο κοσμηματοπώλη.

- «Η δεύτερη επιταγή γιατί; », ρωτάει .

- «Ενα μπουρμπουάρ να πιεις ένα καφεδάκι στην υγειά μου», απαντάει με στιλ ο δικός μας.

-«Κοιτάξτε κύριέ μου, δεν θέλω βέβαια να σας προσβάλω, αλλά είμαι υποχρεωμένος. να κάνω επιβεβαίωση στην τράπεζα ότι οι επιταγές έχουν αντίκρισμα. Είναι μια τυπική διαδικασία. Καταλαβαίνετε. Και μιας και σήμερα είναι Σάββατο δεν μπορεί να γίνει αυτό. Αν θέλετε, αφήστε μου τις επιταγές, πάρτε την απόδειξη και να έρθει η κυρία να πάρει το κόσμημα τη Δευτέρα το πρωί. Δώστε μου το τηλέφωνό σας να σας ειδοποιήσω ο ίδιος προσωπικά».

-«Κανένα πρόβλημα!» Λέει ο Τζίψι.
-«Κούκλα θα έρθεις νωρίς τη Δευτέρα να γίνεις πριγκιπέσσα. Δω το μπαλαμό είναι φίνος».
Πάει ο κοσμηματοπώλης τη Δευτέρα το πρωί στην τράπεζα. Νομίζω στην τράπεζα Κρήτης του Κωσκοτά ...

Κι όχι μόνο είναι ακάλυπτη η επιταγή, αλλά δεν υπάρχει δεκάρα τσακιστή.

Παίρνει το Γύφτο τηλέφωνο:

- «Συγγνώμη, κύριε δεν μπορώ να δώσω το κόσμημα γιατί οι επιταγές είναι ακάλυπτες ».

-«Έλα μωρέ , δεν πειράζει κράτα το κολιέ. ! Και με το συμπάθιο για το ταλαιπωρία και χίλια φχαριστώ. Χάρη σε σένα εγκώ γκάμησα Σάββατο βράδυ.».


Αγαπητέ αναγνώστη. Βάλε τώρα όπου Γύφτος τους Έλληνες πολιτικούς, όπου κοσμηματοπώλη την Ε.Ε. κι όπου γκόμενα τον Ελληνικό λαό και θα καταλάβεις την ουσία. Στο ρόλο του Νίκου Αναστόπουλου ο Νίκος Αναστόπουλος.

news24gr.blogspot.com

H συγκλονιστική φωτογραφία την οποία postαρει όλο το Facebook! (pic)

Τις τελευταίες ημέρες τα σπρέι πιπεριού έχουν γίνει συνώνυμα με το κίνημα «Occupy».

H συγκλονιστική φωτογραφία την οποία postαρει όλο το Facebook! (pic) Το mediagate.gr σας παρουσίασε χθες το σοκαριστικό βίντεο με τους φοιτητές του πανεπιστημίου Davis οι οποίοι δέχτηκαν απρόκλητα επίθεση με σπρέι από τους αστυνομικούς.
Τελευταίο «χτύπημα» της ωμής βίας που χρησιμοποιούν οι Αρχές των ΗΠΑ για να καταπνίξουν τις διαδηλώσεις είναι η φωτογραφία που βλέπετε.
87
Από χθες κάνει τον γύρο του διαδικτύου και έχει κάνει ρεκόρ κοινοποιήσεων στο Facebook.
Δείχνει την διαδηλώτρια του «Occupy Portland» Elizabeth Nichols να δέχεται απευθείας στο πρόσωπο το σπρέι πιπεριού που ρίχνουν οι αστυνομικές δυνάμεις.
Την φωτογραφία τράβηξε ο φωτογράφος Randy L. Rasmussen.
Το εντυπωσιακό βέβαια είναι ότι ο Ramussen δεν γνώριζε καν ότι είχε αυτό το υλικό, αφού πάνω στον πανικό τραβούσε συνεχώς φωτογραφίες.
Μόνο όταν έβαλε την κάρτα μνήμης της φωτογραφικής συνειδητοποίησε το ντοκουμέντο που είχε απαθανατίσει.
Όσο για τη νεαρή;
Είναι καλά στην υγεία της, αν και σοκαρισμένη και δήλωσε σε συνέντευξή της: «Ένιωσα το πρόσωπό μου, τα ματιά μου και τα χέρια μου να παίρνουν φωτιά».

Έστησαν ΚΡΕΜΑΛΕΣ με ΟΝΟΜΑΤΑ στην Αχαΐα οι ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΙ [φωτο]

Έστησαν ΚΡΕΜΑΛΕΣ με ΟΝΟΜΑΤΑ στην Αχαΐα οι ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΙ [φωτο] Οργισμένοι οι κάτοικοι από την διαφαινόμενη ψήφιση του πολυνομοσχεδίου.
Εννέα κρεμάλες στην κεντρική πλατεία της Κάτω Αχαΐας, είναι από το πρωί… έτοιμες , δια χειρός αγανακτισμένων πολιτών. Η διαφαινόμενη άνευ όρων ψήφιση του πολυνομοσχεδίου, έχει εξοργίσει τους πολίτες που σήμερα μια κρίσιμη ημέρα για το μέλλον των Ελλήνων, δεν διστάζουν ακόμα και με αυτό τον ακραίο τρόπο έκφρασης, να στέλνουν μηνύματα οργής και αγανάκτησης προς του Βουλευτές, ανεξαρτήτως παρατάξεων.
Μάλιστα σε κάθε κρεμάλα έχει γραφτεί και το όνομα του καθε Βουλευτή, με τον χαρακτηρισμό προδότης

Οι αντιδράσεις βουλευτών:

Δεν έκρυβαν την ενόχληση τους οι Βουλευτές Αχαΐας Νίκος Τσουκαλης και Αλέξανδρος Χρυσανθακοπουλος, γιατί τα ονόματα τους συμπεριλαμβάνονται σε κρεμάλες, που από νωρίς το πρωί πολίτες έστησαν στην κεντρική πλατεία της Κάτω Αχαΐας. Ο Νίκος Τσουκαλης μιλώντας πριν λίγη ώρα στον MAX FM είπε, πως αυτό το επικίνδυνο κλίμα μέσα στην Ελληνική κοινωνία το υποθάλπει η Κυβέρνηση και άλλες πολιτικές δυνάμεις, ενώ συνέχισε λέγοντας, ότι πιστεύει πως μεταξύ αυτών που είχαν την έμπνευση, είναι και άνθρωποι που θα έπρεπε οι ίδιοι να βάλουν το κεφάλι τους σε μια από αυτές.





Στην ίδια συζήτηση ο Αλέκος Χρυσανθακοπουλος είπε, πως είναι άδικο να μπαίνουν όλοι οι βουλευτές στο ίδιο τσουβάλι, καθώς πιστεύει πως δεν είναι όλοι ίδιοι, καταδικάζοντας ουσιαστικά αυτή την ακραία μορφή διαμαρτυρίας. Σε παρέμβαση του πολίτης από την περιοχή, αν και διαφώνησε με τον αριθμό από τις κρεμάλες, είπε πως θα έπρεπε να αφορούν μόνο τους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ και της Ν.Δ. καθώς αυτοί κυβέρνησαν επί τριάντα και πλέον χρόνια, φτάνοντας την κατάσταση της χώρας στα σημερινά επίπεδα.
Όμως στην ερώτηση για το αν αυτό είναι μια ακραία μορφή πολιτικής διαμαρτυρίας, ο συμπολίτης απάντησε πως σε ακραία μέτρα σαν και αυτά που ψηφίζονται σήμερα, πρέπει να απαντάμε με ακραίες μορφές, ενώ έστειλε προσωπικό μήνυμα τον Βουλευτή του ΠΑΣΟΚ στην Αχαΐα Ανδρέα Τριανταφυλλόπουλο ,τον οποίο είπε πως γνωρίζει από τα μαθητικά τους χρόνια, να μην ψηφίσει το πολυνομοσχέδιο.
ΠΗΓΗ: thebest.gr

Η ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΗΡΩΙΝΗΣ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΟΛΟΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ !


Με λένε ΗPωίνη, κάποιοι με φωνάζουν
” Πρέζα” ή ” Άσπρη” ή ” Ζουζού” ή κάποιοι άλλοι ” παραμύθα” , ακόμα και παραμύθα και ” Βασίλισσα” με έχουν πει !! Έχω πολλά παρατσούκλια άλλα δεν έχει κάμια σημασία έτσι και αλλιώς το αποτέλεσμα μου είναι πάντα το ίδιο, είμαι...



πολύ διάσημο ναρκωτικό σε όλο τον κόσμο.

Αν και οι περισσότεροι άνθρωποι φοβούνται να προφέρουν το όνομα μου, με γνωρίζουν όλοι, όλο και κάποιο φίλο τους ή συγγενή τους ή γνωστό τους έχω πάρει μαζί μου στο θάνατο.

Έχω σκοτώσει εκατομμύρια ανθρώπους και δεν υπολογίζω τίποτα και κανέναν, ούτε άντρες , ούτε γυναίκες , ούτε νέους , ούτε γέρους , ούτε φτωχούς ή πλούσιους .

Όποιος με πλησίαση τον ” παίρνω” μαζί μου σε ένα ταξίδι με έναν και μόνο προορισμό τον ” θάνατο”. Αυτός είναι εξάλλου ο σκοπός μου, να σκοτώσω όσο πιο πολλούς μπορώ και μέχρι τώρα τα καταφέρνω μια χαρά, άλλωστε έχω βοήθεια, έχω σύμμαχο τον φόβο να μάθουν πια είμαι , την άγνοια που έχει ο κόσμος για εμένα.

Βλέπεις συνήθως ο κόσμος αναγκάζεται να με γνωρίσει τις περισσότερες φορές αφού έχω κάνει ήδη την δουλειά μου και όχι πρίν, κάνεις δεν πιστεύει ότι θα του χτυπήσω την πόρτα και θα αρρωστήσω τα παιδιά του και εκεί ακριβώς εγώ ύπουλα πατάω και όσο ο κόσμος δεν μαθαίνει για έμενα τόσο πιο εύκολα πηγαίνω κοντά τους !

Μου αρέσει να σε παίρνω από το χέρι σε μικρή ηλικία και να σε γνωρίζω στους φίλους και συνεργάτες μου , στα άλλα τα ναρκωτικά και εσύ αργά ή γρήγορα να έρχεσαι στην αγκαλιά μου, αφού σε ετοιμάσουν για έμενα.

Μόλις με δοκιμάσεις γινόμαστε οι καλύτεροι φίλοι, σου παίρνω όλο τον πόνο που σου προκαλούν τα συναισθήματα και η πραγματικότητα της ζωής , που είναι τόσο σκληρή, έρχομαι σαν βάλσαμο στην ψυχή σου , σε κάνω να αισθάνεσαι ανίκανος -η όταν είσαι μακριά μου και βασιλιά όταν είσαι κοντά μου.

Σε παρασέρνω μαζί μου και δεν φοβάσαι τίποτα , σου κάνω παρέα συνέχεια και είναι πολύ εύκολο να σε κάνω να πιστέψεις ότι φταίει το σύστημα , το κράτος , η οικογένεια σου. Έτσι δεν είναι ?

Μέχρι να καταλάβεις τι γίνεται και που έχεις μπλέξει, μέχρι τα πρώτα ίχνη στέρησης εμφανιστούν , όλα είναι μαγικά. Ζεις σε ένα κόσμο ονειρικά πλασμένο και σιγά σιγά έχεις γίνει ολοκληρωτικά δικός μου, τώρα μου ανήκεις, τώρα θα με γνωρίσεις πραγματικά , τώρα χωρίς εμένα δεν μπορείς να κάνεις τίποτα.

Δεν μπορείς ούτε να φας, ούτε να κοιμηθείς , ούτε να δουλέψεις. Δεν μπορείς να κάνεις έρωτα, να ονειρευτείς, ούτε να κουνηθείς, τώρα καταλαβαίνεις ότι με έχεις παντρευτεί και είναι πολύ δύσκολο να με χωρίσεις .

Δεν θα σε αφήσω να φύγεις, έχουμε πορεία μαζί, τώρα θα κάνεις ότι σου πω για να με βάλεις στο σώμα, στις φλέβες, στη μύτη σου.

Βλέπεις είμαι παρα πολύ ακριβή, δεν ζητάω μόνο τα χρήματα σου, αυτά που θέλω από εσένα είναι και η ψυχή σου , το πνεύμα σου και το σώμα σου. Θέλω το μυαλό σου να περιστρέφεται μόνο γύρω από έμενα, θέλω οι γύρω σου να σε κοιτάνε με αηδία και να κουνάνε το κεφάλι, να χάσεις κάθε ίχνος αξιοπρέπειας , ελευθέριας και ειλικρίνειας .

Τώρα θέλω να πληγώνεις όποιον σε πλησιάζει, να φέρεις την οικογένεια σου σε απόγνωση μέχρι να την διαλύσεις τελείως, να χάσουν κάθε ελπίδα σωτήριας για εσένα και να μείνεις μόνος-η και πάλι να βρίσκεις παρηγοριά μόνο σε εμένα.

Επίσης θέλω να γεμίσεις δικαστήρια και καταδίκες, αν γίνεται να σαπίσεις σε κάποιο βρώμικο κελί φυλακής ή να ουρλιάζεις για βοήθεια δεμένος σε κάποιο ψυχιατρείο.

Θέλω τα χέρια σου, τις φλέβες σου, το συκώτι σου και το αίμα σου , θέλω τα πάντα από εσένα και τα παίρνω μέχρι να πεθάνεις σε κάποιο ατύχημα ή να ξεζουμίσω ότι έχει απομείνει απο εσένα και να σε βρούνε “μπλε” σε κάποια τουαλέτα ή κάτω απο καμιά γέφυρα, μόνο και πεταμένο.

Όλα αυτά θέλω από εσένα για να σε αφήσω και να πάω σε κάποιον άλλων, είμαι τόσο άπληστη που δεν μου φτάνει τίποτα .

Το μόνο που μισώ και μπορεί να σε πάρει απο έμενα είναι τα “προγράμματα” είναι αυτοί που μένουν ” καθαροί” απο εμένα και αναρρώνουν ενωμένοι , δουλεύουν με τον εαυτό τους και βλέπουν τι τους έχω κοστίσει .

Τους μισώ άλλα έχω μεγάλη υπομονή , αν μείνει κάποιος μόνος θα τον βρώ και θα τον κάνω πάλι δικό μου, μισώ την διαδικασία της αναρρώσης , μισώ τα προγράμματα πλήρης αποχή και αυτούς που ξέφυγαν απο έμενα.

Είμαι η ΗΡΩΙΝΗ και σκοτώνω κάθε μέρα αφού σπείρω μιζέρια και πόνο σε όποιον με γνωρίσει.

Αναγνώστης
tsekouratoi

ΦΕΡΝΑΝΤΟ ΣΑΝΤΟΣ: «ΚΤΗΝΩΔΙΑ το χαράτσι»

ΦΕΡΝΑΝΤΟ ΣΑΝΤΟΣ: «ΚΤΗΝΩΔΙΑ το χαράτσι» Ο νυν προπονητής της Εθνικής Ελλάδας και πρώην τεχνικός του ΠΑΟΚ, Φερνάντο Σάντος, διατύπωσε την άποψή του για το τέλος ακινήτων μέσω της ΔΕΗ μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή της Πορτογαλίας. Θεωρεί ότι οι Έλληνες φοβούνται να μιλήσουν για την οικονομική και πολιτική κατάσταση που βιώνουν και θεωρεί ότι πρέπει να πουν ένα μεγάλο όχι στο ΔΝΤ…
tsantiri.gr

Πρεμιέρα σήμερα του Κόμματος Αποστράτων.Ποιες οι θέσεις του...

Σήμερα,ημέρα εορτής των ΕΔ, ξεκινάει τη “κούρσα”του στον πολιτικό στίβο το κόμμα Αποστράτων. Ποιες θα είναι η κεντρική πολιτική θέση του νέου κόμματος που θα παρουσιαστεί επισήμως σε ξενοδοχείο του κέντρου της Αθήνας;

•Επανέλεγχος του δημοσίου χρέους της χώρας για καθορισμό του επαχθούς χρέους για τη διαγραφή του.

Σήμερα,ημέρα εορτής των ΕΔ, ξεκινάει τη “κούρσα”του στον πολιτικό στίβο το κόμμα Αποστράτων. Ποιες θα είναι η κεντρική πολιτική θέση του νέου κόμματος που θα παρουσιαστεί επισήμως σε ξενοδοχείο του κέντρου της Αθήνας;
•Επανέλεγχος του δημοσίου χρέους της χώρας για καθορισμό του επαχθούς χρέους για τη διαγραφή του. Εκμετάλλευση των πλεονεκτημάτων που προσφέρει το γεγονός ότι το 90% του εξωτερικού χρέους υπόκειται στο ελληνικό δίκαιο. Διεκδίκηση της εξόφλησης του αναγκαστικού κατοχικού δανείου από την Γερμανία.
•Αναδιάρθρωση του δημόσιου τομέα με στόχο την βελτίωση της απόδοσης του και όχι απλά την οριζόντια μείωση του προσωπικού. Νέα οργάνωση με την λογική του ελάχιστου απαραιτήτου και ορθά κατανεμημένου προσωπικού.
Ενιαίο μισθολόγιο για τον στενό και ευρύτερο δημόσιο τομέα και τους ΟΤΑ, καταπολέμηση της γραφειοκρατίας με μηχανοργάνωση του δημόσιου και αξιοποίηση του διαδικτύου, κατάργηση όλων των μη παραγωγικών οργανισμών και συγχώνευση συναφών υπηρεσιών, συνεχής αξιολόγηση των κρατικών υπάλληλων.
Δραστική μείωση του κόστους διοίκησης (περιορισμός των μελών των διοικητικών συμβουλίων, του αριθμού των ειδικών συμβούλων, των ενοικίων κλπ.) Κατάργηση όλων των καταχρηστικών συντεχνιακών προνομίων. Κατάρτιση των προϋπολογισμών λειτουργικών εξόδων από μηδενική βάση. Καθιέρωση της ποινικής ευθύνης των διοικήσεων. •Σεβασμός και απόλυτη διαφάνεια στη διαχείριση των οικονομικών του κράτους. Οι λαμβάνοντες κρατική χρηματοδότηση φορείς να υποχρεούνται να αποδίδουν ανά χρήση πλήρως αιτιολογημένο απολογισμό.
Κεντρικός Έλεγχος των Προμηθειών του Δημόσιου. Αυστηρά κριτήρια χρηματοδότησης των ΜΚΟ. Επανεξέταση του συνόλου των αναπηρικών συντάξεων και επιδομάτων και των συντάξεων των αλλοδαπών. •Αναδιοργάνωση φορολογικών υπηρεσιών. Μόνιμος υφυπουργός προερχόμενος από την υπαλληλική ιεραρχία. Υπηρεσία εσωτερικού ελέγχου για πάταξη της διαφθοράς. Μηχανοργάνωση και μείωση των ΔΟΥ.
Εκπαίδευση εφοριακών υπαλλήλων. Εξάλειψη της επαφής ελεγχόμενου και ελέγχοντος. •Περιορισμός της φοροδιαφυγής με καθιέρωση συστήματος κινήτρων και αντικινήτρων. Σταδιακή μείωση όλων των φορολογικών συντελεστών και αυστηρές ποινές για τους φοροφυγάδες. Εκλογίκευση συντελεστών ΦΠΑ και εξάλειψη της μη απόδοσης του ΦΠΑ με απευθείας είσπραξη του.
Πόθεν έσχες για όλους. Καθιέρωση αποτελεσματικού συστήματος αντικειμενικών κριτηρίων. Επανεξέταση του συνόλου των φοροαπαλλαγών.
Μέγιστο όριο το ένα έτος για εκδίκαση φορολογικών διαφορών. Άμεση είσπραξη βεβαιωμένων οφειλών. Φορολόγηση των κερδών του παράνομου τζόγου μέσω τραπεζικών λογαριασμών ή πιστωτικών καρτών.
Έλεγχος της κινήσεως κεφαλαίων προς το εξωτερικό για απόδοση των οφειλομένων φόρων τόκων και δικαιολόγηση της προέλευσης των κεφαλαίων αυτών. Εξάλειψη του παραεμπορίου-Μαύρης Εργασίας. Φορολόγηση των κερδών από πώληση μετοχών. •Αξιοποίηση της ακίνητης περιουσίας του κράτους με παροχή δικαιωμάτων εκμετάλλευσης και όχι κατ’ ανάγκη πώληση. Αποκρατικοποιήσεις χωρίς να απολεσθεί ο έλεγχος στρατηγικών τομέων της οικονομίας.
•Πάγωμα και κατασχέσεις μη δηλωμένων καταθέσεων στο εξωτερικό πολιτικών και ανωτάτων δημοσίων υπαλλήλων
www.onalert.gr

Ματαιώνονται για φέτος τα Χριστούγεννα…

Ματαιώνονται για φέτος τα Χριστούγεννα… «Ο Ιωσήφ πρέπει να πληρώσει περαίωση, η Φάτνη να τακτοποιηθεί ως ημιυπαίθριος , η Παναγία δεν παίρνει επίδομα τοκετού , οι άγγελοι δεν πετάνε λόγω απεργίας και οι 3 μάγοι φοβούνται οτι θα απελαθούν ως λαθρομετανάστες.»
Μια ευγενική χορηγία της κυβέρνησης Παπαδήμου, πάντα με τη φιλική συμμετοχή του «πολυαγαπημένου» μας Γιωργάκη…

Αυτά τα ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ στηρίζουμε μαγαζιά της ΓΕΙΤΟΝΙΑΣ και ΟΧΙ ΑΛΥΣΙΔΕΣ

Αυτά τα ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ στηρίζουμε μαγαζιά της ΓΕΙΤΟΝΙΑΣ και ΟΧΙ ΑΛΥΣΙΔΕΣ Φέτος αποφασίζουμε να αγοράσουμε τα δώρα των Χριστουγέννων από τα μικρά μαγαζιά της γειτονιάς μας, από τη φίλη που δημιουργεί κοσμήματα και χειροτεχνίες, από τον τεχνίτη της γειτονιάς, τον συνοικιακό βιβλιοπώλη, απ’ όποιον αντιστέκεται στην παγκοσμιοποίηση της πόλης μας. Ας δώσουμε τα χρήματά μας σε φίλους, γείτονες, γνωστούς, ανθρώπους που πραγματικά τα έχουν ανάγκη… όχι στις πολυεθνικές και στους μεγάλους επιχειρηματίες που δίνουν μισθούς πείνας στους εργαζομένους και εγκαθιστούν τις επιχειρήσεις τους στο άλλο άκρο της Γης.

Αν συμφωνείτε, διαδώστε το!

ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΙ

Ιδρύεται κόμμα ταξιτζήδων με αρχηγό το Θύμιο Λυμπερόπουλο..


Μετά το κόμμα αποστράτων και τη μεγάλη απήχηση που δείχνει αυτό να έχει, άλλο ένα κόμμα, βγαλμένο από τους κοινωνικούς αγώνες, έρχεται να ταράξει τα νερά. Έπειτα από πολλές συζητήσεις, μέλη διάφορων επαγγελματικών ομάδων (ταξιτζήδων, φορτηγατζήδων κλπ), αλλά και μικρομεσαίων, ετοιμάζονται να προχωρήσουν στην ίδρυση πολιτικού φορέα, με στόχο να τους εκπροσωπεί κοινοβουλευτικά.

Το πρώτο όνομα, το οποίο έχει πέσει στο τραπέζι, με σκοπό να ηγηθεί του νέου πολιτικού κόμματος, είναι αυτό του Προέδρου της ένωσης ιδιοκτητών ταξί, Θύμιου Λυμπερόπουλου. Θα έχει ενδιαφέρον πάντως να το δούμε στην πράξη…
prionokordela

ΣΟΚ από τους TIMES: Στην Ελλάδα έγινε πραξικόπημα για τη διάσωση του ευρώ!

Με τον τίτλο: «Συνωμοσίες, πραξικοπήματα και νομίσματα» κυκλοφορεί το άρθρο των New York Times, το οποίο υποστηρίζει ότι «Στην Ελλάδα και την Ιταλία έγινε… πραξικόπημα, με σκοπό την προστασία του… ευρώ». Σύμφωνα με το δημοσίευμα «το πραξικόπημα το ενορχήστρωσε η λεγόμενη «Ομάδα της Φρανκφούρτης», δηλαδή οι Σαρκοζί-Μέρκελ, Ευρωπαίοι αξιωματούχοι και τραπεζίτες. Το δημοσίευμα αναφέρει χαρακτηριστικά: «Μία παγκόσμια συμμαχία, με επικεφαλής τη Γερμανία, την Κίνα και το ΔΝΤ, κινούνται παρασκηνιακά με στόχο την απομάκρυνση του Ομπάμα από τον Λευκό Οίκο.

Όμως η υποβάθμιση της πιστοληπτικής ικανότητας των ΗΠΑ ήταν το χαριστικό χτύπημα: ο Πρόεδρος έχει πλέον χάσει την δεδηλωμένη της παγκόσμιας σκιώδους κυβέρνησης και το επιτελείο του αδυνατεί να επιβιώσει. Μέσα σε λίγες ημέρες, μέσω κάποιων ασυνήθιστων συνταγματικών τακτικισμών, ο Ομπάμα παραιτείται και καλείται ο Michael Bloomberg να αναλάβει το οβάλ γραφείο. Με το Πεκίνο να εξαπολύει επιθέσεις κατά του δολαρίου, το Κογκρέσο δεν έχει καμία άλλη επιλογή από το να παραδώσει την οικονομία της χώρας στην διακομματική συμμορία των «6» μελών της Γερουσίας, οι οποίοι κατά την διάρκεια των διαπραγματεύσεων δέχτηκαν την παρουσία των Κινέζων και των Γερμανών.

Στο μεταξύ, στην Ευρώπη και την Ασία επικρατεί μία ευρεία συναίνεση για την δημιουργία ενός παγκόσμιου υπερ-κράτους καθώς μόνο έτσι μπορεί να αποφευχθεί η εξάπλωση της οικονομικής μόλυνσης». Οι New York Times λένε χαρακτηριστικά ότι «για τους Αμερικανούς το παραπάνω σενάριο αποτελεί μία παρανοϊκή φαντασίωση. Όμως, για τους πολίτες της Ιταλίας και της Ελλάδας, οι οποίοι πρόσφατα είδαν τις δημοκρατικά εκλεγμένες κυβερνήσεις να ανατρέπονται από τις πιέσεις των αγορών, τους γραφειοκράτες της ΕΕ και από τους αρχηγούς ξένων κρατών, αποτελεί την ψυχρή πραγματικότητα της πολιτικής του 21ου αιώνα».

Ο αρθρογράφος των TIMES κάνει λόγο για απώλεια της εθνικής κυριαρχίας εις βάρος του κοινού ευρωπαϊκού νομίσματος. Όμως, όπως τονίζει, «λίγοι στεναχωρήθηκαν στην Ιταλία και την Ελλάδα για την πτώση του Μπερλουσκόνι και του Παπανδρέου, καθώς και οι δύο είναι διεφθαρμένοι και ανεπιθύμητοι σε Βρυξέλλες, Βερολίνο και Παρίσι. Ωστόσο, οι εσπευσμένες αναχωρήσεις τους, τις οποίες χαιρετίζουμε, δείχνουν πώς θα είναι το πραγματικό ευρωπαϊκό κράτος του μέλλοντος. Η σταθερότητα θα επιτευχθεί εις βάρος της δημοκρατίας»
prionokordela

ΈΚΤΑΚΤΟ: Συνελήφθη, πριν από λίγο, ο Διευθύνων Σύμβουλος μεγάλου καναλιού για χρέη στο Δημόσιο!

Συνελήφθη από άντρες του ΣΔΟΕ, πριν από λίγο, στο σπίτι του στην Α. Βούλα, ο Διευθύνων Σύμβουλος του Τηλεοπτικού Σταθμού ALTER, Κ. Γιαννίκος, για μη απόδοση Φ.Π.Α. στο Δημόσιο, ύψους 1,2 εκ. ευρώ! Υπενθυμίζουμε ότι οι εργαζόμενοι στον τηλεοπτικό σταθμό του Μπουρναζίου παραμένουν επί μήνες απλήρωτοι και τελούν σε καθεστώς επίσχεσης εργασίας…
prionokordela.gr

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ-ΣΟΚ: Κάθε βο(υ)λευτής μας κοστίζει κατά μέσο όρο 1.583 € την ημέρα!


Αναλογιζόμενοι τις δηλώσεις των μελών της Κυβέρνησης «σωτηρίας» και την προτροπή τους να «βάλουμε πλάτη», αρκεί να ρίξουμε μια ματιά στα όσα προβλέπει ο προϋπολογισμός του 2012 για τους «300» εκλεκτούς και θα καταλάβουμε, πως δυστυχώς πάλι μόνο εμείς θα «βάλουμε πλάτη». Ο νέος προϋπολογισμός είναι μειωμένος κατά 27 εκατομμύρια ευρώ σε σχέση με εκείνον του 2011. Την ίδια στιγμή, όμως, σε 2,17 εκατομμύρια ευρώ ανέρχονται οι συνολικές περικοπές στους βουλευτές. Ειδικότερα, στα 2.125.000 ευρώ η μείωση για την συμμετοχή τους στις επιτροπές, στα 39.400 ευρώ το ψαλίδισμα του επιδόματος γραφείου και στα 10.500 ευρώ η περικοπή των εξόδων κίνησης. Ωστόσο μία προσεκτική ανάγνωση όλων των κονδυλίων ανά κωδικό αποκτά εξαιρετικό ενδιαφέρον, αφού φανερώνει τα ακριβή ποσά που πληρώνουν οι Έλληνες φορολογούμενοι για μία σειρά από παροχές προς τους 300.

- Επίδομα οργάνωσης γραφείου βουλευτών 8.146.900 ευρώ
- Έξοδα κίνησης βουλευτών 1.705.100 ευρώ
- Συμμετοχή σε επιτροπές 2.875.000 ευρώ
- Δαπάνες χρηματοδοτικής μίσθωσης ( αυτοκίνητα ) 3.800.000 ευρώ
- Μετακινήσεις στο εσωτερικό 1.555.000 ευρώ
- Μετακινήσεις στο εξωτερικό 950.000 ευρώ

Σε ό,τι έχει να κάνει με τους συνεργάτες τους, κοστίζουν ετησίως 12.786.600 και το απίστευτο ποσό των 5.581.100 ευρώ αγγίζει η απασχόλησή τους, πέραν του κανονικού ωραρίου (βλέπετε υπερωρίες).

Αναφορικά με τα λειτουργικά έξοδα της Βουλής, καταβάλλεται ετησίως για:

- ΕΥΔΑΠ 100.000 ευρώ
- ΔΕΗ 1.250.000 ευρώ
- Φυσικό αέριο 180.000 ευρώ
- Δαπάνες κινητής τηλεφωνίας 650.000 ευρώ
- Προμήθεια ηλεκτρονικών υπολογιστών 400.000 ευρώ
- Είδη καθαριότητας 85.000 ευρώ

Δηλαδή, κάθε βο(υ)λευτής μας κοστίζει κατά μέσο όρο (αφού οι αποδοχές τους επηρεάζονται από τα έτη βουλευτικής παρουσίας και άλλους παράγοντες) 569.906,66 ευρώ το χρόνο ή αν προτιμάτε 47.492,17 ευρώ τον μήνα ή 1.583 ευρώ την ημέρα!!! Σε αυτό το σημείο αξίζει να αναφερθούμε στο ότι, τόσο στην Πορτογαλία, όσο στην Ισπανία και στην Ιρλανδία, από τους πρώτους που έκαναν περικοπές οι βουλευτές ήταν στους ίδιους τους εαυτούς τους και… πιστέψτε μας… ήταν περικοπές, ειδικά στην Πορτογαλία!!!
prionokordela.gr

Βρισιές στα... Αρχαία Ελληνικά !!!


Όσοι έχουν την κακή συνήθεια να βρίζουν, αν δεν μπορούν να την κόψουν, τουλάχιστον ας προσπαθήσουν χρησιμοποιούν την αρχαία ελληνική γλώσσα για να είναι λιγότερο χυδαίοι… Άλλωστε όπως θα διαπιστώσετε, έχει πλάκα! Ταύτα λαβείν μωρή νοσούσα = Πάρ’ τα μωρή άρρωστη

Λαβε τους όρχεις ημών = Πάρ’ τα α…… μας

Αφόδευε εντός = Χέσε μέσα

Λάβε κίναιδε = Πάρ’ τα π…..

Ύπαγε γαμηθείναι = Άντε γ……

Όδευε εις συνουσίαν = Άντε γ……

Λάβε τους όρχεις ημών = Πάρ’ τα α…… μας

Εσύ εστί για τον πέο = Είσαι για τον π…..

Λάβε έναν αυνανιστήν = Πάρε ένα μ…..!

Κάμνω σε τι, μήτηρ; = Τι σου κάνω μάνα μου;

Αφόδευε υψηλά και ηγνάντει = Χέσε ψηλά κι αγνάντευε

Ίνα πέρδεις επί τοις όρχεσίν μου = Θα μου κλάσεις τα α……!

Είχον τε κνησμόν οι όρχεις μου = Και με τρώγαν τα α…… μου!

Ποιώ έρωτα δια το αιδοίο της μητρός σου = Γ… το μ…. της μάνας σου

Σου συνουσιάζεται ο οίκος που διαμένεις ομοφυλόφιλε = Σου γ……. το σπίτι π…..

Ευμεγέθους σωματικής διάπλασης ατομικός εραστής = Χοντρομ……

Θα σου συνουσιάσω τον οίκο όπου διαμένεις παλιό ομοφυλόφιλε = Θα σου γ….. το σπίτι παλιόπ…..!!!

Της επιχρήμασις εκδηλωμένης γυναικός το σίδερον κιγκλίδωμα = Της π……. το κάγκελο!!!

Τα εκ μεταξίου γενόμενα εσωενδύματα εκ μεταξίου γενόμενα οπίσθια απαιτούσι = Τα μεταξωτά βρακιά θέλουν και μεταξωτούς κώλους

Λάβε πέντε, ω αυνανιστά (συνοδευόμενον από έκτασιν των δακτύλων της μίας χειρός) = Πάρε πέντε, ρε μ…..! (μαζί με φάσκελο)

Συγγνώμη εύειδες κοράσιον, ο σος πατήρ σακχαροπλάστης ετύγχανε ών; = Συγγνώμη κοπελιά, ζαχαροπλάστης ήταν ο πατέρας σου;

Η παλινδρομική κίνηση ισχύως επί καθέτου αξόνως, βαίνουσα συνεχώς αυξανόμενης εντάσεως και εκπέμπουσα υδάτινα βλήματα επί φανταστικού στόχου = μ……

Λαβέ ταύτα Ελισσάβετ και ποίησέ τα επί πλαισίου = Πάρτα Λίζα και κάντα κορνίζα!

Εκοπρίσθη η φοράς παρά τοις αλωνίοις = Χέστηκε η φοράδα στο αλώνι

Χαίρε ημάς το πλατύφυλλο = Χαιρέτα μας τον πλάτανο

Έξω κύον εκ τας οικίας = Έξω π….. απ’την παράγκα (πρόχειρη κατοικία)

Λάβε πέντε, ω αυνανιστά (συνοδευόμενον από έκτασιν των δακτύλων της μίας χειρός) = Πάρε πέντε, ρε μ…..! (μαζί με φάσκελο)

Μη μου τους όρχεις τάρατε = Μη μου πρήζετε τα α…

Πηγή: ClopYPastE.gr

Ρεύμα από την Τουρκία για τα ελληνικά νησιά εξετάζει η Αθήνα


Η σύνδεση ελληνικών νησιών του Αιγαίου με τουρκικά ηλεκτρικά δίκτυα, μπορεί να βοηθήσει να ξεπεραστούν τα πολιτικά προβλήματα μεταξύ των δύο χωρών, τονίζει ο υπουργός Περιβάλλοντος Γιώργος Παπακωνσταντίνου, σύμφωνα με την Χουριέτ.

Το νέο σχέδιο του ελληνικού Υπουργείου Ενέργειας να αξιοποιήσει τουρκικά δίκτυα για την κάλυψη των αναγκών ηλεκτρικής ενέργειας στα ελληνικά νησιά, θα μπορούσε να ενισχύσει τις σχέσεις μεταξύ Άγκυρας-Αθήνας που έχουν διαταραχθεί από τις γεωτρήσεις της Κύπρου για την ανεύρεση φυσικού αερίου, είπε ο Έλληνας υπουργός Ενέργειας και Περιβάλλοντος.
«Έχουμε μιλήσει με Τούρκους αξιωματούχους στο παρελθόν σχετικά με τη σύνδεση ελληνικών νησιών με την Τουρκία (για ηλεκτροδότηση) , και συνεχίζουμε να το σκεφτόμαστε, δήλωσε ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου, στις 17 Νοεμβρίου στο Ατλαντικό Συμβούλιο για την Ενέργεια στη Μαύρη Θάλασσα και το Οικονομικό Φόρουμ που πραγματοποιήθηκε στην Κωνσταντινούπολη.
«Θέλαμε πάντα να συνδέσουμε τα νησιά με την ηπειρωτική Ελλάδα, αλλά υπάρχει μια πιθανότητα να τα συνδέσουμε στα τουρκικά δίκτυα». Ο υπουργός είπε ότι η κίνηση αυτή μπορεί να είναι πιο προσιτή και αποτελεσματική για την Ελλάδα.

Μιλώντας για τις εντάσεις που συνδέονται με την υπεράκτια κυπριακή γεώτρηση, ο κ. Παπακωνσταντίνου είπε «Μπορώ να καταλάβω την νευρικότητα της Τουρκίας, αλλά θα υποχωρήσει με το χρόνο», ενώ πρόσθεσε ότι «η απόφαση της Τουρκίας να συνάψει συμφωνία για τις χερσαίες και υπεράκτιες εξερευνήσεις με τον Ολλανδικό ενεργειακό γίγαντα Shell , δεν συνιστούν απειλή για την Ελλάδα».

Όσο η εξερεύνηση γίνεται σύμφωνα με τους διεθνείς κανόνες «η Τουρκία έχει το δικαίωμα να προχωρήσει» επεσήμανε ο Έλληνας υπουργός.

Ιδιωτικοποίηση της Ενέργειας στην Ελλάδα

«Τουρκικές εταιρείες μπορούν επίσης να συμμετάσχουν στους διαγωνισμούς για στην ελληνική προσφορά ενέργειας» είπε ο κ. Παπακωνσταντίνου, αναφερόμενος στην ελληνική κρατική εταιρεία φυσικού αερίου (ΔΕΠΑ) που προετοιμάζεται για ιδιωτικοποίηση.

Το σχέδιο ιδιωτικοποίησης προβλέπει ότι το κράτος θα πουλήσει το πακέτο μετοχών που έχει στην κατοχή του το οποίο ανέρχεται στο 65%, ενώ το υπόλοιπο 35% των μετοχών θα περιέλθει στα Ελληνικά Πετρέλαια (ΕΛΠΕ).
«Δεν έχουμε κανέναν κανόνα διάκρισης έναντι των τουρκικών εταιρειών», είπε ο υπουργός Ενέργειας, συμπληρώνοντας πως η SOCAR, η κρατική πετρελαϊκή εταιρεία του Αζερμπαϊτζάν, είναι μεταξύ των πιθανών υποψηφίων.

Ο υπουργός είπε επίσης ότι οι προσφορές για την ιδιωτικοποίηση της ΔΕΠΑ θα λάβουν χώρα τον Δεκέμβριο.

Γρηγόρης Καυκιάς

ΣΟΚ : Μπαμπά μην τρέχεις… θα σκοτωθούμε!

Μόλις λίγα δευτερόλεπτα πριν τη μοιραία σύγκρουση, ο μικρός Στέφανος φώναζε στον μπαμπά του να σταματήσει το αυτοκίνητο που τους οδηγούσε στο θάνατο.
Μπαμπά μην τρέχεις… θα σκοτωθούμε!
Σοκ έχει προκαλέσει στην τοπική κοινωνία της Ηλείας ο τραγικός θάνατος ενός 71χρονου και της 14χρονης κόρης του σε τροχαίο δυστύχημα.

Στο αυτοκίνητο επέβαινε και ο 11χρονος γιος του 71χρονου ο οποίος κατάφερε να βγει ζωντανός από τα συντρίμμια του οχήματος.

Λίγες μόλις στιγμές, πριν δει τα δύο από τα πιο αγαπημένα του πρόσωπα, τον πατέρα του και την μεγαλύτερη αδελφή του, να «χάνονται», ο μικρός Στέφανος φώναζε απεγνωσμένα στον πατέρα του «Μπαμπά πηγαίνεις με εκατό θα σκοτωθούμε...».

Μάταια όμως, ο πατέρας του που αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα έστειλε το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν ο ίδιος και τα δυο του αγγελούδια, να συγκρουστεί με την τσιμεντένια γέφυρα στο εργοτάξιο της Ολύμπιας Οδού στο Ρουπάκι.

Πέρασαν ώρες μέχρι να αντιληφθεί κάποιος το τροχαίο δυστύχημα που στοίχισε τη ζωή στον 71χρονο Α. Ζ. και την 14χρονη κόρη του. Η τραγωδία αποκαλύφθηκε νωρίς το πρωί της Κυριακής, όταν κάτοικοι της περιοχής πέρασαν από το σημείο και είδαν το Ι.Χ. αυτοκίνητο «καρφωμένο» πάνω στην τσιμεντένια γέφυρα.

Όλη τη νύχτα ο 11χρονος στεκόταν απέναντι στα νεκρά κορμιά του πατέρα και της αγαπημένης του αδερφής. Μάταια τους φώναζε όλη τη νύχτα.
Το νήμα της ζωής πατέρα και κόρης κόπηκαν κατά τη σύγκρουση.

Ο 11χρονος Στέφανος που είδε τη ζωή του να γκρεμίζεται μέσα σε λίγα λεπτά, βρίσκεται πλέον αντιμέτωπος με τη σκληρή πραγματικότητα και με τις αναμνήσεις να τον συνοδεύουν για την υπόλοιπη ζωή του.

ΠΗΓΗ : newsbomb

Χωρίς ρεύμα άνεργος με αναπνευστικά προβλήματα

Αντιμέτωπος με χρόνια αναπνευστικά προβλήματα και τη θέση εκτός λειτουργίας του μηχανήματος που υποστηρίζει την αναπνοή του, άνεργος οικογενειάρχης στην Κρήτη. Ζητείται η επανασύνδεση του ρεύματος

Σύμφωνα με το Cretalive.gr, ο νέος άνδρας είναι παντρεμένος και ζει στο Ηράκλειο Κρήτης.
Ο άνεργος άνδρας δεν μπόρεσε να πληρώσει τον λογαριασμό της ΔΕΗ, με αποτέλεσμα η εταιρεία να προχωρήσει στη διακοπή παροχής ηλεκτρικού ρεύματος στο σπίτι του.
Ο ίδιος όμως, αντιμετωπίζει χρόνια αναπνευστικά προβλήματα, τα οποία δεν μπορεί να αντιμετωπίσει, καθώς ελλείψει ηλεκτρικού ρεύματος έχουν τεθεί εκτός τα ιατρικά μηχανήματα που χρησιμοποιούν.
Ο εν λόγω άνθρωπος, που ασχολούνταν επαγγελματικά με την πληροφορική, έχει επανειλημμένως προσπαθήσει να ενταχθεί στις προβλέψεις περί ευπαθών ομάδων πληθυσμού, χωρίς ωστόσο να έχει καταφέρει κάτι, με αποτέλεσμα κατά διαστήματα να μένει χωρίς ρεύμα.

ΠΗΓΗ : news247

ΣΟΚ: Σατανιστές προσπάθησαν να κάψουν Ελληνίδα για να τη φάνε!

Τρόμο και απέχθεια έχει προκαλέσει η αποκάλυψη της υπόθεσης των τεσσέρων νεαρών σατανιστών στην Αυστραλία, οι οποίοι προσπάθησαν να δολοφονήσουν Ελληνίδα ομογενή, προκειμένου να πραγματοποιήσουν τελετή προς τιμήν του Σατανά.
ΣΟΚ: Σατανιστές προσπάθησαν να κάψουν Ελληνίδα για να τη φάνε! Οι κατηγορούμενοι Λίντον Βάγκνερ (εγκέφαλος), Ρόμπιν Χάργουντ, Λέστερ Μούντλι, Τζέρεμι Κινγκ και Χάρβει Ίσα, έχοντας καταναλώσει μεγάλες ποσότητες αλκόολ και χασίς, θέλησαν να πραγματοποιήσουν τελετή, χρησιμοποιώντας ένα από τα δύο κορίτσια της παρέας τους, τη 16χρονη Κρίστι Θεολόγου. Όπως προκύπτει από τις ομολογίες που δόθηκαν στη δημοσιότητα, οι νεαροί, προφασιζόμενοι τελετουργικό, χτύπησαν με πέτρα τη νεαρή κοπέλα και την περιέλουσαν με βενζίνη και ενώ ήταν αναίσθητη της έβαλαν φωτιά.

ΠΗΓΗ : prionokordela

Το φάντασμα του Χίτλερ ξαναζωντανεύει στη Γερμανία

Αντιμέτωπη με εφιάλτη από τα παλιά έρχεται η Γερμανία. Πρόκειται για έναν "δαίμονα" ο οποίος μπορεί να έχει τις ρίζες του στο παρελθόν αλλά όχι μόνο δεν νικήθηκε, μα πολύ χειρότερα του επετράπη να επανέλθει ισχυρός. Η Γερμανία αναβιώνει το νεοναζισμό

Έπρεπε να περάσουν αρκετά χρόνια ηθελημένης τύφλωσης στην καλύτερη περίπτωση, για να αντιληφθεί η Γερμανία, οι αρχές της δηλαδή, πως επέτρεπαν στον ναζισμό να επανέρθει σιγά σιγά.
Ωστόσο, υπάρχει και άλλη πτυχή, η ακόμα χειρότερη. Αυτή που δημοσιοποιεί πως η Γερμανία εξέθρεψε επί της ουσίας την νέα μορφή του εφιάλτη ακόμα και με υπόγειες διαδρομές ανάμεσα σε τομείς του συστήματος και της κρατικής μηχανής και τους νενοναζί.
Τώρα, το πρώτο πράγμα που εκφράζεται είναι ένας αποτροπιασμός από όλο το πολιτικό φάσμα της Γερμανίας.
Με τη διαφορά πως αυτός στοχοποιεί την "ναζιστική τρομοκρατία" όχι τις ρίζες του φαινομένου.
Η αίσθηση που έχει δημιουργηθεί, όχι μόνο σε όλη τη χώρα αλλά και στην Ευρώπη είναι ότι οι γερμανικές αρχές αλλά πολύ χειρότερα και η κοινωνία έδειχναν τουλάχιστον ανοχή εάν όχι και συμμετοχή στη δημιουργία ενός νεοναζιστικού κινήματος, το οποίο μάλιστα εξελίσσεται εδώ και χρόνια.
Να όμως που αυτό έχει λάβει ακόμη και εξτρεμιστικές διαστάσεις, κάτι επόμενο άλλωστε, όπως μαρτυρούν οι δέκα φόνοι που διέπραξαν οι "δολοφόνοι του Κεμπάπ" όπως αποκαλούνται, επειδή έβρισκαν τα θύματά τους σε εστιατόρια.
Η ηθελημένη τύφλωση μιας ολόκληρης κοινωνίας
Σύμφωνα με όσα γίνονται γνωστά, οι ομάδες των νεοναζί που απολαμβάνουν επί της ουσίας του τίτλου "Καφέ Συντροφιές", λες και μιλάμε για μικρά άτακτα παιδάκια, εκπαιδεύονται σε μυστικές ασκήσεις στην χρήση όπλων, ενώ μέσα από λαϊκές φιέστες του ακροδεξιού κόμματος NPD, η δραστηριότητα των ακροδεξιών είναι πανταχού παρούσα σε ολόκληρη τη Γερμανία και κυρίως στα ανατολικά κρατίδια.
Τα επίσημα στοιχεία κάνουν λόγο για 25.000 ενεργούς νεοναζί στη Γερμανία, ενώ είναι άκρως ανησυχητικό το φαινόμενο, στους κόλπους τους να δραστηριοποιούνται άτομα πρόθυμα να μεταχειριστούν βία.
Η μεγαλύτερη οργάνωση-ομπρέλα για τους εξτρεμιστές είναι οι "Αυτόνομοι Εθνικιστές".
Πρόκειται για ομάδες νεαρών οι οποίοι έχουν οικειοποιηθεί τα σύμβολα και τη συμπεριφορά των ακροαριστερών και κηρύσσουν την άσκηση βίας εναντίον των πολιτικών τους αντιπάλων αλλά και της αστυνομίας.
Δραστηριοποιούνται κυρίως στη Δυτική Γερμανία και στην περιοχή του Βερολίνου και το κρατίδιο του Βραδεμβούργου.
Οι πιο δραστήριοι πυρήνες με τις περισσότερες καταδίκες κιόλας εντοπίζονται στο Μεκλεμβούργο-Πομερανία, όπου το NPD ασκεί σημαντική επιρροή και βρίσκεται στο τοπικό Κοινοβούλιο.
Οι δύο μεγαλύτερες οργανώσεις στην περιοχή είναι οι "Nationalen Sozialisten Rostock" και "Nationale Offensive Teterow" ενώ στη Βαυαρία υπάρχουν 20 σχηματισμοί και η μεγαλύτερη οργάνωση υποστήριξη "πολιτικών κρατουμένων" της ακροδεξιάς σκηνής.
Στη Σαξονία Ανχαλτ η διάχυση των ακροδεξιών είναι πολύ μεγάλη, αν και δεν παρατηρούνται τρομοκρατικές δομές, ωστόσο, ούτε στη Θουριγγία είχε γίνει αντιληπτή η δράση των ακροδεξιών.
Στην Κάτω Σαξονία οι νεοναζιστικές οργανώσεις βρίσκονται υπό στενή επιτήρηση από τις αρχές με τη σχέση τους με το NPD να είναι διακριτική, γεγονός που εμπνέει μεγαλύτερη ανησυχία καθώς θεωρείται ότι η δράση τους είναι ανεξέλεγκτη.
Οι νεοναζί ανεβαίνουν η γερμανική κοινωνία στέκεται αμήχανη
Όπως ήταν επόμενο, με το που έγιναν γνωστά τα τελευταία τραγικά γεγονότα, ξεκίνησε και μία συζήτηση από τους πολιτικούς για την καταπολέμηση όχι όμως του νεοναζισμού γενικότερα αλλά της νεοναζιστικής τρομοκρατίας.
Δηλαδή, για μία μόνο πτυχή του συνολικότερου προβλήματος. Ωστόσο με αυτόν τον τρόπο διαχωρίζεται ο νεοναζισμός σε ένα είδος το οποίο είναι πιο ανεκτό αν όχι αποδεκτό και στο άλλο το βίαιο, το οποίο και φυσικά καταδικάζεται.
Με αυτόν τον τρόπο, όμως, αποπροσανατολίζεται η κουβέντα από το στοιχειώδες:
το γεγονός ότι στη γερμανική κοινωνία υπάρχει γόνιμο έδαφος για τη νεοναζιστική ιδεολογία και προπαγάνδα, που πλέον ανήκει στην καθημερινότητα και όχι στο περιθώριο.
Με αυτά και με αυτά, η συζήτηση για την απαγόρευση του NPD επανήλθε στο προσκήνιο.
Το ερώτημα όμως παραμένει και δη διπλό.
Πρώτον, μήπως είναι απλώς μία αντανακλαστική αντίδραση, εξαιτίας όλων αυτών που έχουν συμβεί;
Δεύτερον, τι θα κέρδιζε πραγματικά μία σύγχρονη κοινωνία με μία απαγόρευση;
Να σημειωθεί πως στο παρελθόν είχε απορριφθεί (η απαγόρευση) εξαιτίας του μεγάλου αριθμού έμμισθων συνεργατών των αρχών στους κόλπους του NPD.
Η γερμανική κυβέρνηση επιχειρεί να απαντήσει με τη δημιουργία βάσης δεδομένων για ακροδεξιούς εξτρεμιστές.
Τούτο όμως δεν αλλάζει το γεγονός πως από το 2000 έως και το 2006 η ομάδα "National Socialist Underground" δρούσε ανενόχλητη και δολοφόνησε οκτώ Τούρκους και έναν Eλληνα, όπως επίσης και μία αστυνομικό.
Μάλιστα, οι τελευταίες πληροφορίες δείχνουν ότι δεν επρόκειτο για έναν μικρό πυρήνα τριών ή τεσσάρων ατόμων, αλλά για ευρύτερο κύκλο που δεν είναι ακόμη γνωστός.
Στο στόχαστρό τους είχαν βάλει επίσης 88 πολιτικούς, στοιχεία δείχνουν ότι μπορεί να είχαν πολύ καλές διασυνδέσεις και ένα στιβαρό υποστηρικτικό δίκτυο, ενώ βρέθηκε και άλλη "λίστα μίσους" με 10.000 στόχους.
Τα κρίσιμα ζητήματα που προκύπτουν είναι αφενός η αποτυχία της γερμανικής υπηρεσίας πληροφοριών και αφετέρου το ενδεχόμενο να συγκαλύφθηκε σκόπιμα η δράση των νεοναζιστών, καθώς αποκαλύφθηκε ότι στέλεχος της αστυνομίας της Εσσης παρευρίσκετο σε τουλάχιστον μια δολοφονία.
Μέχρι στιγμής πάντως δεν του έχουν απαγγελθεί κατηγορίες, αλλά το γεγονός ότι ήταν γνωστός για τις ακροδεξιές του απόψεις και τον αποκαλούσαν "Μικρό Χίτλερ", γεννά ερωτηματικά σχετικά με το εάν η αστυνομία έκανε σκοπίμως τα "στραβά μάτια" στη δράση των ακροδεξιών τρομοκρατών.
Χόλγκερ Άπφελ: Ο νέος ηγέτης της ακροδεξιάς κλείνει το μάτι στο Κέντρο
Είναι ο νέος αρχηγός του NPD. Εξελέγη μόλις πριν λίγες ημέρες με μία αποστολή.
Να αποτάξει το βίαιο προφίλ της οργάνωσης - κόμματος ή πιο σωστά να την ενδύσει με έναν πιο ήπιο μανδύα και ταυτόχρονα να προσεγγίσει τον κεντρώο χώρο.
Ο 40χρονος Άπφελ έχει αρκετά "παράσημα" στο ενεργητικό του, έτσι ώστε να μπορεί να προσελκύσει περισσότερους ριζοσπαστικούς νεοναζί στο κόμμα.
Το σύνθημα που επέλεξε για να δώσει το στίγμα της θητείας του είναι από μόνο του αντιφατικό, καθώς χρησιμοποίησε τον όρο "σοβαρός ριζοσπαστισμός".
Από το 1993 έως το 1999 υπήρξε αναπληρωτής επικεφαλής της νεοναζιστικής νεολαίας και τα επόμενα δέκα χρόνια θήτευσε ως αντιπρόεδρος του NPD σε ομοσπονδιακό επίπεδο.
Στο ευρύ κοινό έγινε γνωστός από τις φραστικές του επιθέσεις και εκρήξεις στο τοπικό κοινοβούλιο της Σαξονίας, όπου το 2004 το NPD είχε εισέλθει κερδίζοντας το 9,2% των ψήφων.
Το προεδρείο του κοινοβουλίου τον είχε επιπλήξει επανειλημμένα, ενώ το 2010 τέθηκε σε διαθεσιμότητα για δέκα συνεδριάσεις της βουλής εξαιτίας αντισημιτικών σχολίων που εκτόξευσε εντός της αίθουσας, η πρώτη φορά στην ιστορία του κρατιδίου που επιβλήθηκε αυτή η ποινή.
Πηγή: ethnos.gr

ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΚΟΨΟΥΜΕ ΤΟ ΡΕΥΜΑ ΣΤΟΝ ΦΤΩΧΟ ΚΑΙ ΑΣ ΜΑΣ ΒΑΛΟΥΝ ΦΥΛΑΚΗ... Συνεχίζεται η κατάληψη της ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ !!!


Συνεχίστηκε το πρωί της Δευτέρας η κατάληψη που πραγματοποιούν από το βράδυ της Κυριακής οι συνδικαλιστές της ΓΕΝΟΠ - ΔΕΗ στο κέντρο έκδοσης εντολών διακοπής ρεύματος της ΔΕΗ στην οδό Μεσογείων. Στο χώρο της κατάληψης βρέθηκε τη Δευτέρα και η γγ. του ΚΚΕ, Αλέκα Παπαρήγα, η οποία ζήτησε την πλήρη κατάργηση του μέτρου. Στον αποκλεισμό του υποκαταστήματος της ΔΕΗ στο Κερατσίνι, προχώρησαν εν τω μεταξύ, το πρωί της Δευτέρας κάτοικοι και φορείς του Δήμου, ενώ αντίστοιχες κινητοποιήσεις έγιναν και σε άλλες περιοχές.Στο χώρο της κατάληψης που πραγματοποιεί η ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ στο κέντρο έκδοσης εντολών διακοπής ρεύματος, βρέθηκε τη Δευτέρα και η γγ του ΚΚΕ Αλέκα Παπαρήγα, η οποία σε δηλώσεις της στους δημοσιογράφους ζήτησε την πλήρη κατάργηση του μέτρου, χαρακτηρίζοντας «υποκριτικό ελιγμό» την εντολή που έδωσε το υπουργείο Οικονομικών για προσωρινή αναστολή των διαδικασιών διακοπής της ηλεκτροδότησης σε νοικοκυριά που δεν έχουν πληρώσει τους λογαριασμούς με το τέλος ακινήτων. Την κατάργηση του ειδικού τέλους ακινήτων ζήτησε σήμερα και η Ντόρα Μπακογιάννη κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε με αφορμή τη συμπλήρωση ενός έτους από την ίδρυση της Δημοκρατικής Συμμαχίας.
Σύμφωνα με τον πρόεδρο της ΓΕΝΟΠ - ΔΕΗ Ν.Φωτόπουλο, η κατάληψη γίνεται προκειμένου «να μη φύγει καμία εντολή διακοπής ρεύματος σε κανένα σπίτι φτωχού, ανέργου, μικροσυνταξιούχου». Επιπλέον καλεί την κυβέρνηση να πάρει πίσω τον απαράδεκτο νόμο, όπως τον έχει χαρακτηρίσει, τονίζοντας ότι δεν είναι δυνατόν να χρησιμοποιείται το αγαθο της ηλεκτρικής ενέργειας για να εκβιάζονται οι πολίτες.
Εν τω μεταξύ, το υπουργείο Οικονομικών, έδωσε εντολή για προσωρινή αναστολή των διαδικασιών διακοπής της ηλεκτροδότησης σε νοικοκυριά που δεν έχουν πληρώσει τους λογαριασμούς με το τέλος ακινήτων. Από τη ΔΕΗ επισημαίνεται πως βάσει των οδηγιών που υπάρχουν, οι εντολές διακοπής ηλεκτροδότησης θα εκδίδονται από τη ΔΕΗ και θα αποστέλλονται στο διαχειριστή του συστήματος, ωστόσο δεν θα εκτελούνται προσωρινά.

Υπό κατάληψη βρίσκεται, εν τω μεταξύ, σύμφωνα με τον ΣΚΑΙ, το γραφείο του προέδρου της ΔΕΗ, Αρθούρου Ζερβού, από δημάρχους που ήθελαν να τον συναντήσουν με αφορμή την επιβολή του ειδικού τέλους ακινήτων στους λογαριασμούς ρεύματος. Πρόκειται για τους δημάρχους Σαρωνικού, Πετρούπολης, Νέας Ιωνίας, Νέας Σμύρνης, Αργυρούπολης, Νικαίας, Περάματος και Κερατσινίου. Η εν λόγω συνάντηση ήταν αρχικά προγραμματισμένη αλλά ματαιώθηκε από την πλευρά της ΔΕΗ. Οι δήμαρχοι πάντως δηλώνουν ότι δεν θα φύγουν αν δεν μιλήσουν με τον κ. Ζερβό, που σύμφωνα με πληφορίες έφυγε χωρίς να τους συναντήσει.

Αποκλεισμός της ΔΕΗ στο Κερατσίνι

Εν τω μεταξύ, στον αποκλεισμό του υποκαταστήματος της ΔΕΗ, στη λεωφόρο Σαλαμίνος και Ακροπόλεως στο Κερατσίνι, προχώρησαν το πρωί της Δευτέρας κάτοικοι και φορείς του δήμου.

Ο δήμαρχος Κερατσινίου-Δραπετσώνας Λουκάς Τζανής επεσήμανε ότι η κινητοποίηση είναι προειδοποιητική και τόνισε ότι ο δήμος αναμένει τη διευκρινιστική εγκύκλιο του υπουργείου Οικονομικών για να δει ποιες ευπαθείς ομάδες του πληθυσμού αφορά η εξαίρεση από τη διακοπή του ρεύματος.

Ο κ.Τζανής χαρακτήρισε άδικο και παράνομο το μέτρο του τέλους ακινήτων, μέσω των λογαριασμών της ΔΕΗ, αναφέροντας ότι ο δήμος έχει καταθέσει αίτηση ακύρωσης στο Συμβούλιο Επικρατείας κατά της σχετική υπουργικής απόφασης.

Τόνισε, επίσης, ότι όσοι πολίτες του δήμου αδυνατούν να πληρώσουν μπορούν να προσέρχονται στο δήμο προσκομίζοντας τον λογαριασμό και τα έγγραφα από τα οποία προκύπτει η αδυναμία τους, ώστε ο δήμος να προχωρά στην κατάθεση ασφαλιστικών μέτρων κατά της ΔΕΗ. Ο δήμαρχος Κερατσινίου κάλεσε για άλλη μία φορά σε συνεργασία και κλιμάκωση των ενεργειών τις Δημοτικές Αρχές των όμορων Δήμων του Πειραιά, ώστε να δημιουργηθεί ένα «Παμπειραϊκό Μέτωπο» ενάντια στο μέτρο.

Υπό κατάληψη τα γραφεία της ΔΕΗ στην Πάτρα - Παραστάσεις διαμαρτυρίας στη Θεσσαλονίκη

Υπό κατάληψη βρίσκονται τα γραφεία της ΔΕΗ επί της Ακτής Δυμαίων, στην Πάτρα. Εκπρόσωποι φορέων και μέλη επιτροπών που έχουν συστήσει πολίτες προχώρησαν στην κατάληψη, σε ένδειξη διαμαρτυρίας για την επιβολή του ειδικού τέλους ακινήτων.

Επίσης, όπως υποστηρίζουν, προχώρησαν σε αυτήν την ενέργεια, προκειμένου να αποτρέψουν τυχόν διακοπή ρεύματος σε νοικοκυριά, που δεν έχουν να πληρώσουν το ειδικό τέλος. Μάλιστα όπως ανέφεραν σκοπεύουν να βρίσκονται σε καθημερινή βάση έξω από το κτίριο της ΔΕΗ.

Στη Θεσσαλονίκη, σε παραστάσεις διαμαρτυρίας έξω από τρία κτήρια της ΔΕΗ (Αισώπου, Αγίου Δημητρίου και Παπαναστασίου) προχώρησαν το πρωί μέλη του ΠΑΜΕ.

Στο μεταξύ, στο Ειρηνοδικείο Θεσσαλονίκης θα συζητηθεί σήμερα με τη διαδικασία των ασφαλιστικών μέτρων αίτημα έκδοσης προσωρινής διαταγής αναστολής της καταβολής ειδικού τέλους και αναστολής διακοπής της ηλεκτροδότησης, κατά της ΔΕΗ, από άνεργη έγκυο. Το ποσό του τέλους δομημένης επιφάνειας για το σπίτι της ανέρχεται σε 475 ευρώ. Η έγκυος έχει καταθέσει και αγωγή κατά της ΔΕΗ για το τέλος, για ηθική βλάβη και προσβολή της προσωπικότητας της.

ΠΗΓΗ : tvxs

Υποψήφιος πρόεδρος ΠΑΣΟΚ ο Χρυσοχοΐδης

Επισημαίνοντας ότι το ΠΑΣΟΚ πρέπει να αλλάξει, καθώς για πολλά χρόνια δεν ήταν αυτό που ονειρεύτηκαν εκείνοι που το ίδρυσαν, ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης δήλωσε έτοιμος να διεκδικήσει την προεδρία Με το θέμα της αρχηγίας στο ΠΑΣΟΚ να έχει τεθεί από τις πρώτες ημέρες μετά την παραίτηση του Γιώργου Παπανδρέου από την πρωθυπουργία, ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης εξέφρασε την πρόθεσή του να είναι υποψήφιος για την αρχηγία αν τεθούν διαδικασίες στο κόμμα.
"Είμαι πολιτικός, στέλεχος της παράταξής μας, του κόμματός μας που έχω μακρά θητεία. Νομίζω ότι είμαι χρήσιμος και για την πολιτική και για τον τόπο μέχρι σήμερα, δικαιούμαι κάποια στιγμή να θέσω κι εγώ με τη σειρά μου την υποψηφιότητά μου, αν τυχόν τεθούν διαδικασίες στο ΠΑΣΟΚ, αλλά υπό την προϋπόθεση ότι θα εφαρμόσουμε όλοι με σεβασμό αυτές τις διαδικασίες, υπό την προϋπόθεση ότι θα κατέβουμε κάτω στον ελληνικό λαό, στους πολίτες, σε όσους θέλουν να συμμετάσχουν σ’ αυτές τις διαδικασίες, υπό την προϋπόθεση ότι φέρνουμε μια νέα πρόταση για ένα ΠΑΣΟΚ που θα ανταποκρίνεται στις προσδοκίες, τις προοπτικές και τις ελπίδες των πονεμένων συμπολιτών μας", σημείωσε μιλώντας στον Real fm.
Προϋπόθεση, όπως ανέφερε, είναι ότι έχουν πάρει ένα ισχυρό, συγκλονιστικό μήνυμα, ότι αυτό το ΠΑΣΟΚ που υπάρχει τα τελευταία, πολλά χρόνια δεν ήταν το ΠΑΣΟΚ που ονειρεύτηκαν αυτοί που το έφτιαξαν, που το ίδρυσαν, ούτε το ΠΑΣΟΚ που οραματίστηκαν και στήριξαν τουλάχιστον τρεις στους τέσσερις Έλληνες σε όλη αυτήν τη διαδρομή.
"Τρεις στους τέσσερις Έλληνες ψήφισαν τουλάχιστον μια φορά το ΠΑΣΟΚ και κάθε φορά αυτοί οι άνθρωποι επένδυσαν προσδοκίες, ελπίδες πάνω μας. Εμείς δυστυχώς δεν μπορέσαμε να υπερβούμε την καθεστωτικότητά μας και δεν μπορέσαμε να υπηρετήσουμε αποτελεσματικά τη χώρα και τον λαό σε κρίσιμες στιγμές. Αυτό το ΠΑΣΟΚ πρέπει να αλλάξει και να αλλάξει ριζικά", ανέφερε.
Σε ό,τι αφορά τη νέα κυβέρνηση υπό τον Λουκά Παπαδήμο υποστήριξε ότι υπάρχει ένα και μοναδικό στοιχείο που είναι καθοριστικό: η αλλαγή της ατμόσφαιρας.
Το πρόσωπο του Λουκά Παπαδήμου, όπως σημείωσε, λειτουργεί ανακουφιστικά και θετικά στους πολίτες και τους εταίρους.

ΠΗΓH : news247

Βίντεο σοκ με αστυνομικό να ψεκάζει με σπρέι πιπεριού φοιτητές !!!



Ένα βίντεο σοκ με την απίστευτη αγριότητα της αμερικανικής αστυνομίας κάνει τον γύρο του διαδικτύου. Αστυνομικοί ψεκάζουν μια ομάδα φοιτητών, οι οποίοι κάθονται και διαδηλώνουν ειρηνικά (Pics+Vid) Οι αστυνομικοί ψεκάζουν τους φοιτητές με σπρέι πιπεριού ενώ πραγματοποιούν καθιστική διαμαρτυρία στο Πανεπιστήμιο της Καλιφόρνιας, στην πόλη Σακραμέντο.
"Ντροπή σας, ντροπή σας", φώναζαν οι φοιτητές.

Οι φοιτητές διαμαρτύρονταν για την διάλυση των σκηνών που είχαν στήσει έξω από το πανεπιστήμιο, ενώ συμμετέχουν στο κίνημα "Occupy Wall Street".

Μάλιστα η αστυνομία αφού τους ψέκασε προχώρησε και σε δέκα συλλήψεις.
Η αστυνομία τους ψέκασε με το χημικό και στην συνέχεια προχώρησε σε δέκα συλλήψεις.
news247.gr

ΝΑ ΓΙΑΤΙ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΑΝ ΤΟΝ ΚΕΝΕΝΤΙ-THE REASON OF KENNEDY ASSASSINATION

Να γιατί ξεκλήρησαν την οικογένεια Κένεντι: Ο Τζον Κένεντι είπε ΟΛΗ την ΑΛΗΘΕΙΑ. . .