Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου 2012

Κανέλλη: «Αυτό το Ναι στο Μνημόνιο είναι πολύ σκληρό πορνό, ούτε εγώ δεν το παίζω»


Η Λιάνα Κανέλλη πραγματοποίησε μια συνεργασία έκπληξη με το συγκρότημα «Τρίφωνο» και έκλεψε τις εντυπώσεις. Η γνωστή πολιτικός, πήρε το μικρόφωνο, ανέβηκε στη σκηνή και αποθεώθηκε από το κοινό με τις μοναδικές ατάκες της.

Με χειροκροτήματα και αποδοκιμασίες κατά των «τηλεαστέρων» που αναφέρει στα μονόπρακτά της η Λιάνα Κανέλλη απαντούν με τη σειρά τους οι θεατές.


Σύμφωνα με την εφημερίδα «Τα Νέα», πρόκειται για την παράσταση «Όσα λεν’ οι τοίχοι» όπου υποτίθεται ότι έχει ξεκινήσει ένα «εθελοντικό» κυβερνητικό πρόγραμμα («Καιάδας») για να καθαριστούν τα συνθήματα και τις διαφημίσεις από τους τοίχους της Αθήνας.

Η συμμετοχή της βουλευτού του ΚΚΕ τα δύο προηγούμενα Σαββάτα, αρχίζει από την αναγγελία του προγράμματος και επεκτείνεται σε τρία μονόπρακτα όπου ασχολείται με την επικαιρότητα, την τρόικα, τον Άδωνι, τον Βορίδη και το Μνημόνιο.

«Αυτό το Ναι στο Μνημόνιο είναι πολύ σκληρό πορνό. Ούτε εγώ δεν το παίζω μού είπε ο βιντεοκλαμπάς απ’ τη Ρόδο» λέει η Λιάνα Κανέλλη σε ένα σημείο και οι θεατές ξεσπούν αμέσως σε θερμά χειροκροτήματα. Κάποιοι, μάλιστα, φωνάζουν «Σπάσ’ τα Λιάνα!» και αποδοκιμάζουν πρόσωπα της τηλεόρασης και πολιτικούς που εμφανίζονται ταυτόχρονα σε οθόνη.

Σημειώνεται ότι η παράσταση «Όσα λενε οι τοίχοι» ανεβαίνει στη Μουσική Σκηνή Ρυθμός Stage με το συγκρότημα Τρίφωνο (Ερωφίλη, Δημήτρης Υφαντής και Γιώργος Περαντάκος) και τους ηθοποιούς της παράστασης, Λορίνα Κατσιώτη και Ιωάννα Τσιγκουρλά.


on-news