Παρασκευή 13 Ιανουαρίου 2012

Έφοδος της αστυνομίας στη Ροτόντα ... (Η ελλάδα καίγετε και κάποιοι ασχολούνται με τρίχες ... )


Έφοδος της αστυνομίας στη Ροτόντα [φωτο]

Το μεσημέρι γύρω από το μνημείο της Ροτόντα της Θεσσαλονίκης, βρέθηκαν 2 διμοιρίες των ΜΑΤ,6 μηχανές της ομάδας ΖΗΤΑ, ορισμένοι αστυνομικοί του δήμου και αρκετοί ασφαλίτες.
Η συγκέντρωση τόσων αστυνομικών δυνάμεων στην περιοχή εντασσόταν στα πλαίσια επιχείρησης κατά δεκάδων μικροπωλητών που πουλάνε πράγματα στον χώρο της Ροτόντας. Οι αστυνομικοί κατέσχεσαν μεγάλο μέρος της πραμάτειας των μικροπωλητών, χωρίς ωστόσο, να συλληφθεί κανείς.




































tsantiri

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Ποιοι ήταν οι «μπαρόβιοι» βουλευτές


Εννέα- τουλάχιστον-  ήταν οι πράσινοι βουλευτές που υπέστησαν την  επίθεση στο μπαρ Κιου του Παγκρατίου χθες την νύχτα: Σοφία Γιαννακά, Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος, Ελπίδα Τσουρή,  Ελενα Παναρίτη, Δημήτρης Παπουτσής, Γιώργος Ντόλιος, Παναγιώτης Ρήγας, Δημήτρης Λιντζέρης, Ανδρέας Μακρυπίδης, ίσως και μερικοί άλλοι. Οι κ.κ Παρασύρης και Καρανίκας που γράφτηκε διευκρινίζουν ότι δεν ήταν .
Στο  μπαρ επι της Σπύρου Μερκούρη οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ είχαν μαζευτεί για να πιουν χαλαρά ένα ποτό και να συζητήσουν τις εξελίξεις στο κόμμα πριν από τη σύνοδο του Εθνικού Συμβουλίου. Κάποια στιγμή περίπου 20 «εξαγριωμένοι» νεαροί που αυτοπροσδιορίστηκαν ως αντιεξουσιαστές εισέβαλαν  στο μπαρ. Αρχισαν να φωνάζουν και να τους βρίζουν εκσφενδονίζοντας ποτήρια, πιάτα και ότι άλλο υπήρχε πάνω στο τραπέζι των βουλευτών  έπεσαν και κάποια αυγά, λέγεται. Τα
ο λάθος τους; Προηγουμένως είχαν κάνει το σφάλμα να δημοσιοποιήσουν τη νυχτερινή συνάντησή τους και η πληροφορία έφθασε μέσω blogs και sites και σε αυτούς.. .
‘Οταν έφτασε η αστυνομία το επεισόδιο είχε λήξει και οι νεαροί είχαν εξαφανιστεί ενώ από το μπαρ έφυγαν και οι βουλευτές…

Prionokordela

Η 25η Μαρτίου ημέρα «επανάστασης» των συνειδήσεων


Κάλεσμα σε όλους τους Έλληνες να κάνουν την επέτειο της 25ης Μαρτίου ημέρα επανάστασης στις συνειδήσεις των Ελλήνων, γίνεται τις τελευταίες ημέρες στο διαδίκτυο, σε μία προσπάθεια να επαναληφθούν τα σκηνικά της 28ης Οκτωβρίου, που οδήγησαν στη ματαίωση της παρέλασης της Θεσσαλονίκης.
Το κάλεσμα κάνει λόγο για ευκαιρία να εκδιωχθεί «το σάπιο και ξενόδουλο παλαιοκομματικό σύστημα, το οποίο δεν τόλμησε ούτε εκλογές να προκηρύξει, ούτε να παραδώσει την εξουσία στο λαό. Υπάκουοι στα ξένα και ελληνικά αφεντικά τους, έσπευσαν να σχηματίσουν τη μεταβατική συγκυβέρνηση εθνικού ξεπουλήματος, με «πρωθυπουργό» τον τραπεζίτη της Τριμερούς Επιτροπής».
Η προσπάθεια, πάντως, μέχρι σήμερα έχει ξεκινήσει μέσω του διαδικτύου και μένει να δούμε, αν αυτή τη φορά θα προκαλέσει τις πολιτικές εξελίξεις…

Prionokordela

Καμμένος: Παραδίδουν τη χώρα στον Βεστερβέλε, ερημώνουν τα νησιά


Την κατάργηση της Γενικής Γραμματείας Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής, καταγγέλλει με σημερινή του παρέμβαση ο ανεξάρτητος βουλευτής κ. Πάνος Καμμένος.

Καμμένος: Παραδίδουν τη χώρα στον Βεστερβέλε, ερημώνουν τα νησιά
Όπως υπογραμμίζει, πρόκειται για κίνηση που "οδηγεί στην ερήμωση των μικρών νησιών, ικανοποιεί τους Γερμανικούς τουριστικούς οργανισμούς που θέλουν να μετατρέψουν το Αιγαίο μας σε all inclusive νησιά" και "καταργεί την υφαλοκρηπίδα που συνδέεται με την ύπαρξη οικονομικής ζωής".
Απευθυνόμενος μάλιστα στους εμπλεκόμενους στο θέμα πολιτικούς παράγοντες, ο κ. Καμμένος τους θέτει τα εξής ερωτήματα:
"Άδωνη αντί ένα έργο σε κάθε νησί που ανακοίνωσες βάζεις λουκέτο;
Βουλευτές του ΠΑΣΟΚ που θέλατε να πάρουμε και τα άλλα νησιά ψηφίζετε την κατάργηση του υπουργείου Αιγαίου που ίδρυσε ο Ανδρέας Παπανδρέου;
ΥΠΕΘΑ γι' αυτό ακύρωσες τα Θεοφάνια στη Μεγίστη;".
Ο Πάνος Καμμένος προαναγγέλλει επίσης συνέντευξη Τύπου, την οποία θα παραχωρήσει τη Δευτέρα στο ιστορικό κτίριο της Γενικής Γραμματείας Αιγαίου και Νησιωτικής, στη Μυτιλήνη.
Τι λέει για την άφιξη του Γερμανού υπουργού Εξωτερικών
Σε άλλη ανάρτηση στο Facebook, o ανεξάρτητος βουλευτής υπογραμμίζει ότι "την ώρα που με καθοριστικά στρατηγικές κινήσεις, ευθείες οικονομικές προτάσεις, ενεργειακά και αμυντικά σε κοινή γραμμή ΗΠΑ-ΡΩΣΙΑ-ΙΣΡΑΗΛ μας φωνάζουν ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΔΩ, η κυβέρνηση Παπαδήμου - Goldman Sachs περιμένει τον εκπρόσωπο των ευρωπαίων τοκογλύφων Βεστερβέλε να παραδώσει την χώρα με την στήριξη 3 κομμάτων. ΘΑ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΜΕ".

newsbomb

Το γύρο του κόσμου κάνει ένα βίντεο για την Ελλάδα - Πρέπει να το δείτε!!!



Τον τελευταίο καιρό έχει κάνει την εμφάνισή του στο youtube το παρακάτω βίντεο και μέσα σε λίγο χρονικό διάστημα κατάφερε να κάνει το γύρο του κόσμου. Μέχρι την ώρα αυτής της δημοσίευσης πάνω από 370.000 άνθρωποι είδαν το συγκεκριμένο βίντεο και κάποιοι από αυτούς άφησαν και τα σχόλιά τους.
Πρόκειται για ένα βίντεο που με πολύ έξυπνο και κατανοητό τρόπο παρουσιάζει την πραγματική εικόνα της Ελλάδας και όχι αυτήν που προσπαθούν να μας περάσουν τα συμβατικά και κατευθυνόμενα ΜΜΕ.
Αφιερώστε λίγο από το χρόνο σας, δείτε και διαδώστε το βίντεο. Αξίζει...

  
gr2day.com