Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου 2012

Ο Μπόγιας και τα κοπρόσκυλα!!!

Λοιπόν επειδή μας κυβερνάνε κάτι ξεπεταμένα κοπρόσκυλα που τόσα χρόνια ξεγελάνε τον μπόγια και αλωνίζουν ελεύθερα και τα κάνουν σκατά όλα για ένα κόκκαλο (δίς ευρώ, μη λέμε και μαλακίες) ήρθε η ώρα να σταματήσουμε τουλάχιστον να πιστεύουμε ότι ένα λάθος κάνανε και απο δώ και μπρός θα τα πάμε καλύτερα...ΟΧΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ....ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ...ΟΣΟ Ο ΜΠΟΓΙΑΣ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΤΟΣΟ ΠΙΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ...

Υ.Γ. Για την Νέα Δανειακή ρωτήσατε κανέναν????????????????????? ΜΠΑ Ε????


ΧΙΟΥΜΟΡΙΣΤΙΚΟ : Μαθηματικά Γ' Δημοτικού και πολιτικοί!!!


Μαθηματικά Γ' Δημοτικού:

-Έχεις μισθό 600€ καθαρά και πληρώνεσαι 14 φορές το χρόνο. Πόσα λεφτά παίρνεις το χρόνο;
600*14 = 8.400€

-Χάρη στη σκληρή μάχη των Ηγετών μας, το 14 παραμένει, αλλά το 600 γίνεται 450. Άρα, τώρα πόσα λεφτά παίρνεις το χρόνο;
450*14 = 6.300€

-Πόσα λεφτά δηλαδή, έχασες σε έναν χρόνο;
8.400-6.300 = 2.100€

-Πόσους μισθούς έχασες δηλαδή;
2.100/600 = 3,5.

-Άρα σώθηκε ο 13ος και ο 14ος;
ΟΧΙ μόνο δε σώθηκαν αλλά μαζί με αυτούς, χάθηκε και ο 12ος και ο μισός 11ος.

Συμπέρασμα: Ή μας κοροϊδεύουν ΟΛΟΙ ή δεν έχουν τελειώσει ΚΑΝ το Δημοτικό..

Τα ΜΑΤ δέρνουν καταληψίες στο Υπουργείο – προσπάθεια φυγάδευσης Παπακωνσταντίνου


Τα ΜΑΤ δέρνουν καταληψίες στο Υπουργείο – προσπάθεια φυγάδευσης Παπακωνσταντίνου
Τρεις διμοιρίες των ΜΑΤ έχουν εισβάλει στο Υπουργείο Περιβάλλοντος και αυτή τη στιγμή δέρνουν τον κόσμο που συμμετέχει στην κατάληψηπου πραγματοποιούν οι συνδικαλιστές της ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ προσπαθώντας να τους απομακρύνουν.
Σύμφωνα με αποκλειστικές μας πληροφορίες μέσα από το υπουργείο, ο υπουργός βρίσκεται κλεισμένος στον έκτο όροφο μέσα στο γραφείο του και γίνονται προσπάθειες φυγάδευσής του.
tsantiri.gr

ΔΕΝ ΣΑΣ ΘΕΛΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟ ΚΑΙ ΜΠΡΟΣ ...!!!



Νέο κύμα κακοκαιρίας έπληξε την χώρα μας...Απο νωρίς χθές το βράδυ πολλές πόλεις ντύθηκαν στα λευκά ... πράγμα που συνεχίστηκε και σήμερα το πρωί.............. ΔΕΝ ΣΑΣ ΘΕΛΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟ ΚΑΙ ΜΠΡΟΣ........

VIDEO: Τα «έχωσε» σε Μερκοζί-Τρόικα στον αέρα του CNN ο Α. Ντινόπουλος


VIDEO: Τα «έχωσε» σε Μερκοζί-Τρόικα στον αέρα του CNN ο Α. Ντινόπουλος
Καλεσμένος στο CNN και στην εκπομπή του δημοσιογράφου Richard Quest ήταν εχθές ο δημοσιογράφος και βουλευτής Ντίνος Δημόπουλος ο οποίος εξέφρασε την αντίθεσή του στις νέες διαπραγματεύσεις και μίλησε έξω από τα δόντια για την Ελλάδα, τους ''Μερκοζί'' και την κρίση, τονίζοντας ότι ο ''λαός ξέρει να μάχεται και ξέρει πώς να βγεί από την κρίση''!
Ο κ. Δημόπουλος είπε ακόμη ότι δεν βοηθούν την οικονομία οι συνεχείς περικοπές σε μισθούς και τα βαριά μέτρα, και ότι οι Ευρωπαίοι εταίροι οφείλουν να βοηθήσουν ουσιαστικά την Ελλάδα.
Τόνισε επίσης ότι πρόκειται για ένα ''ευρωπαϊκό πρόβλημα'' και ότι ενώ πολλές χώρες φτωχαίνουν, άλλες, όπως η Γερμανία πλουτίζουν... Και σχολίασε στο τέλος ότι δυστυχώς αν η Ελλάδα χρεοκοπήσει θα ακολουθήσουν Πορτογαλία, Ισπανία, Ιταλία...
Δείτε το βίντεο με ελληνικούς υπότιτλους:

mediagate

Σε ρόλο Πιλάτου η Μέρκελ μας διώχνει από το ευρώ


Σε μία περίεργη δήλωση προχώρησε η Καγκελάριος της Γερμανίας, καθώς όλοι όσοι είχαν παρακολουθήσει μέχρι σήμερα το δημόσιο της λόγο, δεν ανέφερε ποτέ τόσο ανοιχτά το ενδεχόμενο αποχώρησης της χώρας μας.
Η «φονέας της ευρωπαϊκής αλληλεγγύης», μίλησε σε εκδήλωση νέων στο Μουσείο του Βερολίνου, όπου παρενέβησαν Έλληνες φοιτητές αφήνοντας άφωνους όσους παρακολουθούσαν με την κυνικότητα της.
«Δεν θα έχω καμία ανάμειξη, εάν η Ελλάδα οδηγηθεί σε έξοδο από το ευρώ» δήλωσε, δείχνοντας ξεκάθαρα τις προθέσεις σε περίπτωση που προσπαθήσουμε να αντισταθούμε σε ότι προστάζει.
Γιατί μη βιαστεί κανείς να χαρακτηρίσει υπερβολική την κρίση αυτή… διότι και ο Πιλάτος τα χέρια του ένιψε αλλά το Χριστό τον σταύρωσαν κανονικά…

prionokordela