Δευτέρα 30 Μαΐου 2011

Αγανακτισμένοι, βρεγμένοι και ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟΙ... Λ. Πύργος 29/05/11 ...


Ο καιρός στη Θεσσαλονίκη χθες 29/05 δεν έκανε το χατίρι στους αγανακτισμενους κάτι που παρ ' όλα αυτά δε φάνηκε να τους πτόησε ιδιαίτερα μιας και εν μέσω μιας αρκετά δυνατής βροχής κάπου κοντά στις 19:00 οι αγανακτισμένοι οι οποίοι παρέμειναν στην πλατεία Λ. Πύργου άρχισαν να τραγουδούν και να φωνάζουν συνθήματα επιστρατεύοντας όλη τους τη φαντασία, κάποια στιγμή μια μικρή ομάδα ξεκίνησε με ένα πανό για ... "ομπρέλα" και μία ελληνική σημαία να περιφέρεται γύρω από τον λευκό Πύργο και λίγη ώρα αργότερα ενώ η βροχή συνέχιζε δημιουργήθηκε μία πορεία στην παραλιακή από αγανακτισμένους που παρακινούσαν τους "φραπεδόφιλους" να βάλουν τον ... καφέ στο πλαστικό και να έρθουν στον Λευκό! Η πορεία έφτασε ως την πλατεία Αριστοτέλους με τη βροχή να έχει σταματήσει και τους Αγανακτισμένους να παίρνουν το δρόμο της επιστροφής προς το Λ. Πύργο ώστε να αρχίσει η συνέλευση. Στην πλατεία ήδη είχε συγκεντρωθεί και περίμενε αρκετός κόσμος, μεταξ΄΄υ αυτών και υπάλληλοι του σωματείου της ΕΥΑΘ...














Εξαφανιστηκε η σελιδα του Mega στο facebook !


Εξαφανιστηκε η σελιδα του Mega στο facebook !
Δε ξέρουμε ακόμα περισσότερα, αλλά πληροφορίες λένε ότι χρήστες με οργανωμένα μαζικά report εξαφάνισαν την σελίδα του Mega. Η σελίδα λεγόταν Mega Tv και απαριθμούσε πάνω από 100 χιλιάδες μέλη! 

Δεδομένα ένα τεράστιο πλήγμα για το μεγάλο κανάλι αφού μία σελίδα για να φτάσει 100 χιλιάδες μέλη , θέλει πολύ χρόνο και σίγουρα είχαν επενδύσει και πολλά λεφτά στην διαφήμιση της. Ο λόγος σύμφωνα πάντα με πληροφορίες που παίρνουμε απο φίλους μας, ήταν ότι δεν προβλήθηκαν αρκετά οι συγκεντρωσεις των αγανακτισμένων.


Πατήστε στην φώτο για να δείτε την σελίδα και ολα τα σχόλια που δέχτηκε πριν εξαφανιστεί!!!

mega selida fb