Σάββατο 10 Μαρτίου 2012

Καμμένος: Παρουσιάζει αύριο το κόμμα του στο Δίστομο

Την ίδρυση του κόμματός του «Ανεξάρτητοι Έλληνες» θα ανακοινώσει ο ανεξάρτητος βουλευτής, Πάνος Καμμένος, αύριο Κυριακή, στην αίθουσα συνεδριάσεων του δημοτικού συμβουλίου του δημαρχείου Διστόμου. Σύμφωνα με το πρόγραμμα, νωρίτερα, θα γίνει κατάθεση στεφάνου στο Μαυσωλείο Διστόμου και μετά την παρουσίαση του κόμματος, επίσκεψη στο Μουσείο Θυμάτων Ναζισμού.




prionokordela

ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΛΙΓΟ: Ηλικιωμένος "έλουσε" με νερό τον Ευάγγελο Βενιζέλο! (ΦΩΤΟ)


ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΛΙΓΟ: Ηλικιωμένος "έλουσε" με νερό τον Ευάγγελο Βενιζέλο! (ΦΩΤΟ)
Πανικός επικρατεί στην Εθνική Συνδιάσκεψη του ΠΑΣΟΚ, μετά από επίθεση που δέχθηκε ο Ευάγγελος Βενιζέλος...
από έναν ηλικιωμένο που του πέταξε νερό! Ο ηλικιωμένος φώναζε γιατί του έκοψε την σύνταξη!
ilikiwenos
thestival

Νέο Social Network από Έλληνες φοιτητές

Διαβάστε αναλυτικά τους τρόπους χρήσης και λειτουργίας του νέου κοινωνικού δικτύου που "'έστησαν" φοιτητές του τμήματος Πληροφορικής στα ΤΕΙ Αθήνας. Το όνομα αυτού... Graphmylife (Vid+Pics)




Σε μία εναλλακτική πρωτοβουλία προσχώρησαν οι φοιτητές του τμήματος Πληροφορικής στο ΤΕΙ Αθηνών. Επιστράτευσαν τις γνώσεις και τη φαντασία τους και "έστησαν" με τέχνη και μεράκι, ένα πρωτότυπο κοινωνικό δίκτυο με το όνομα... Graphmylife.
Τι είναι και τι θα προσφέρει το κοινωνικό δίκτυο Graphmylife:
Το Graphmylife αποτελεί ένα ιδιότυπο social network, στο οποίο ο καθένας από εμάς έχει τη δυνατότητα να σχεδιάσει το γράφημα της ζωής το, μέσα σε συγκεκριμένα χρονικά διαστήματα, τα οποία με ένα όνομα θα περιγράφουν μια περίοδο της ζωής μας (πχ. παιδική ηλικία).
Με λίγα λόγια λοιπόν ο χρήστης για πρώτη φορά θα φτιάχνει μόνος του τα "up’s and down’s" της ζωής του, σε ένα γράφημα το οποίο θα το κατασκευάζει ο ίδιος με διαδραστικά εργαλεία.
Πάνω στο γράφημα ο κάθε χρήστης θα μπορεί να κάνει "Pin" κάποια σημαντικά και ξεχωριστά γεγονότα για αυτόν, καθώς και σημαντικά πράγματα που χαρακτηρίζουν την καμπή του γραφήματος (πχ. εικόνες, βίντεο, ημερομηνίες).
Τέλος οι χρήστες με κοινά βιώματα και καταστάσεις, θα μπορούν να ενώσουν τα γραφήματα του δημιουργώντας έτσι το "social πλέγμα τους".
Το μότο του κοινωνικού δικτύου graphmylife είναι: "Take your network back in your hands …. Just Graph it!".
Αυτή την στιγμή το project έχει ξεκινήσει στο κομμάτι του προγραμματισμού και αναμένεται να κάνει εμφάνισή του, το καλοκαίρι του 2012.
Σύμφωνα με το neolaia.gr, οι εμπνευστές της πρωτότυπης ιδέας που στόχο έχει να σαρώσει το διαδίκτυο και τους οπαδούς των κοινωνικών δικτύων, είναι οι Γιώργος Χατζήπαπας, Γιώργος Σπανός και Θάνος Τουρίκας.
Το νεανικό δίκτυο διαθέτει ήδη σελίδα στο Facebook και αναμένει τα δικά σας like...

news247

"Crash" Ντοκιμαντέρ ...Κάτι που πρέπει όλοι να δείτε ...


Απίστευτο Ντοκιμαντέρ μαζί με το νέο περιοδικό του Γιώργου Τράγκα "Crash".

Δείτε αναλυτικά το ντοκιμαντέρ:

                                   



Ταμπουρώνονται οι Κρητικοί στη Σητεία!


Όλοι οι Έλληνες οργανώνονται προκειμένου να πάρουν τη κατάσταση στα χέρια τους!
Ανοιχτή κοινή συνεδρίαση όλων των συλλόγων, επιτροπών και ομάδων που δραστηριοποιούνται στην ευρύτερη περιοχή του δήμου Σητείας είναι προγραμματισμένη για την ερχόμενη Τετάρτη.
Ως τόπος συνάντησης ορίστηκε το νεοκλασικό όπου στεγάζεται η θεατρική ομάδα .
Σκοπός είναι  η συνεννόηση και αλληλοϋποστήριξη, μέσω της μαζικής συμμετοχής και εθελοντικής προσφοράς, για κάθε δράση που έρχεται να καλύψει ανάγκες ή να δώσει λύσεις σε κοινούς προβληματισμούς της τοπικής κοινωνίας.
Από την επαρχία θα φουντώσει η φλόγα της επανάστασης… Ο Έλληνας έχει φτάσει στα όριά του…
Πλέον όλοι το έχουν καταλάβει!

prionokordela

«Εφυγε» ο Νίκος Δαδινόπουλος


Ο 68χρονος ηθοποιός Νίκος Δαδινόπουλος. εδώ και αρκετό καιρό έδινε τη δική του «μάχη» να κρατηθεί στη ζωή, όμως δυστυχώς δεν τα κατάφερε.
Πριν από λίγο καιρό  είχε κάνει έκκληση μέσω Facebook και Twitter, ζητώντας 6 φιάλες αίμα απ΄όσους μπορούσαν να τον βοηθήσουν.
Ο λόγος, όπως είχε πει, ήταν πως θα έμπαινε στο χειρουργείο για μια εξαιρετικά σοβαρή εγχείρηση στη σπονδυλική στήλη, απ΄όπου και θα αφαιρούνταν ένα λίπωμα, το οποίο πίεζε τους νευρώνες, δημιουργώντας ένα είδος παράλυσης στα άκρα.
Στο κάλεσμα του, είχαν ανταποκριθεί τότε πολλοί επώνυμοι, οι οποίοι είχαν κάνει retweet στο tweet του ώστε να το δουν όσο το δυνατόν περισσότεροι followers και να τον βοηθήσουν.
Η κηδεία του θα γίνει  στο Νεκροταφείο Βύρωνα.
O Νίκος Δαδινόπουλος, γεννήθηκε στις 7 Οκτωβρίου του 1944, ενώ είχε παίξει σε πολλές κινηματογραφικές ταινίες, αλλά και τηλεοπτικές σειρές.
Η τελευταία στην οποία πρωταγωνίστησε, ήταν η πολύ πετυχημένη σειρά του Mega, «Η Ζωή της Άλλης».

prionokordela