Κυριακή 27 Νοεμβρίου 2011

Αντιστέκονται στις πολυεθνικές οι ελληνικές εταιρίες φαρμάκων

Οι ελληνικές εταιρίες φαρμάκων, παρά τον απίστευτο πόλεμο που δέχονται από τις μεγάλες πολυεθνικές εταιρίες, προσπαθούν να «παίξουν» με τους όρους της κυβέρνησης, καταγράφοντας όμως σημαντικές ζημίες, που αγγίζουν ακόμη και το 60%. Πωλούν σε τιμές πολύ κάτω του κόστους, με μοναδικό στόχο να στείλουν στη κυβέρνηση και τις πολυεθνικές το μήνυμα ότι αντιστέκονται!

Στόχος των πολυεθνικών εταιριών είναι να οδηγήσουν τις ελληνικές εταιρίες σε μαρασμό, πωλώντας αμφιβόλου ποιότητας φάρμακα σε πολύ χαμηλές τιμές, και εν συνεχεία, όταν θα έχουν πλέον μονοπωλήσει την αγορά, να καθορίζουν εκείνες τις τιμές!

Οι ελληνικές εταιρίες, που συμμετέχουν στους διαγωνισμούς, κερδίζουν μεν τους διαγωνισμούς, ταυτόχρονα όμως «ματώνουν», καθώς οι προσφορές τους, τις περισσότερες φορές, δεν αρκούν για να καλύψουν ούτε το εργατικό κόστος…
Prionokordela

EKTAKTO ! ΖΩΖΜΕΝΟΣ ΜΕ ΕΚΡΗΚΤΙΚΑ ΣΤΗ ΠΑΛΙΑ ΒΟΥΛΗ !

Άνδρας ζωσμένος με εκρηκτικά βρίσκεται στην είσοδο της Παλιάς Βουλής και απειλεί να ανατιναχθεί! Η γύρω περιοχή έχει αποκλειστεί από ισχυρές δυνάμεις της αστυνομίας ενώ
διαπραγματευτής έχει αναλάβει να αποτρέψει τον αγνώστων στοιχείων άντρα στο να πυροδοτήσει τα εκρηκτικά.
Ο περίπου 60 ετών άντρας που βρίσκεται στην Παλιά Βουλή εδώ και περίπου μισή ώρα ζητάει να βρεθεί στο σημείο γνωστός δημοσιογράφος και να δημοσιεύσει λίστα με φοροφυγάδες!
Πυροτεχνουργοί βρίσκονται στο σημείο για να διαπιστωθεί αν πραγματικά ο άγνωστος φέρει εκρηκτικά, και να πράξουν ανάλογα.
kayteri-piperia

Ηθική δικαίωση του Newsbomb.gr η απόφαση για «S&B»

Η απόφαση του δικαστηρίου σχετικά με τις επιπτώσεις της λειτουργίας της εταιρίας S&B στην Μήλο, αποτελεί την ηθική δικαίωση του newsbomb.gr, το οποίο με γνώμονα την ενημέρωση του κοινού, είχε προχωρήσει σε συγκλονιστικές αποκαλύψεις, καταγράφοντας καρέ-καρέ τη διάχυση των βιομηχανικών αποβλήτων από τα εργοστάσια στο Τσιγκράδο και τα Βούδια στη θάλασσα. Τα βίντεο και οι φωτογραφίες μας προκάλεσαν σοκ στην κοινή γνώμη καιαναμεταδόθηκαν από τα δελτία ειδήσεων των καναλιών, τις εκπομπές και τους ραδιοφωνικούς σταθμούς.
Ο κ. Οδυσσέας Κυριακόπουλος οφείλει πλέον να σεβαστεί τη δικαστική απόφαση και η εταιρία του να σταματήσει να ρυπαίνει το νησί της Μήλου, ενώ από την πλευρά της, η S&B επιλέγει να απαντήσει – όπως υποστηρίζει – στην κατ’ εξακολούθηση συκοφάντηση και παραπληροφόρηση από μερίδα ΜΜΕ με … καταχώρηση, αναδημοσιεύοντας ψηφίσματα διαμαρτυρίας που εξέδωσαν τα Δημοτικά Συμβούλια Μήλου και Κιμώλου.
Prionokordela

ΣΟΚ: Περισσότεροι από 20.000 Έλληνες άστεγοι!

Μία ολόκληρη κοινωνία στα όρια της φτώχειας. Μία κοινωνία που κάθε μέρα δίνει το δικό της αγώνα. Μία ολόκληρη κοινωνία ανεβαίνει το δικό της «Γολγοθά». Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των αρμόδιων φορέων, οι άστεγοι Έλληνες στα μεγάλα αστικά κέντρα ίσως ξεπερνούν τις 20.000! Ένας αριθμός-σοκ, αν αναλογιστεί κανείς ότι αυτός ο αριθμός φάνταζε πριν μερικά χρόνια…
βγαλμένος από τα χειρότερα όνειρά μας. Μία ολόκληρη κοινωνία προσπαθεί να τα βγάλει πέρα.

Οι αντοχές έχουν αρχίσει να εξαντλούνται. Μαζί με τις αντοχές, εξαντλείται και η ανοχή. Πόσο ακόμη θα αντέξει ο ελληνικός λαός να βλέπει τον συγγενή, τον γείτονα, τον φίλο, στα όρια της φτώχειας; Ανεργία, κατάθλιψη, ανέχεια, φτώχεια. Αυτή είναι η Ελλάδα στη «δύση» του 2011. Μπορεί κανένας να «υποσχεθεί» καλύτερες ημέρες; Μπορεί κανένας να υποσχεθεί ότι το 2012 θα «ξημερώσει» ελπιδοφόρα;

prionokordela.gr

Στον εισαγγελέα οι 17 που κατηγορούνται για τα επεισόδια στην παρέλαση

Στον εισαγγελέα οι 17 που κατηγορούνται για τα επεισόδια στην παρέλασηΣυγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από την Εισαγγελία Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης θα πραγματοποιήσουν αύριο Δευτέρα, στις 13.00, Αγανακτισμένοι και Επιτροπές Αλληλεγγύης... για να συμπαρασταθούν στα 17 άτομα που κατηγορούνται από την αστυνομία ότι συμμετείχαν στα επεισόδια, που σημειώθηκαν την 28η Οκτωβρίου, στο χώρο της παρέλασης.
Στην πρόσκλησή για τη διαμαρτυρία αναφέρεται: "ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΟΥ ΚΑΤΟΧΙΚΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ. ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΕΡΑΣΕΙ... ΟΛΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΚΕΙ".
thestival

ΕΛΛΑΔΑ : Λεωφορείο έπιασε φωτιά εν κινήσει

Λεωφορείο έπιασε φωτιά εν κινήσειΣώοι οι επιβάτες

Στις φλόγες τυλίχθηκε πριν από λίγη ώρα ένα λεωφορείο, ενώ βρισκόταν εν κινήσει στη Λ. Αθηνών, στο Δαφνί.
Το λεωφορείο ήταν γεμάτο επιβάτες, οι οποίοι πρόλαβαν να εξέλθουν χωρίς να σημειωθεί τραυματισμός. Στο σημείο έχουν σπεύσει πέντε οχήματα της Πυροσβεστικής με 15 πυροσβέστες.
newsbeast.gr