Κυριακή 6 Μαΐου 2012

Φωτογραφία υποψηφίου πάνω από τα παραβάν! Aναγνώστης αποκαλύπτει...


Στο 473 εκλογικο κεντρο του 5ου διαμερισματος Αθήνας, Α εκλογικη περιφερεια, 129ο σχολειο, υπαρχει η φωτογραφία υποψηφιου βουλευτή... (του Μπεζου συγκεκριμένα) κολλημενη ακριβως πανω απο τα εκλογικα παραβαν!!

Αφου την υπέδειξα στην νομικη υπεύθυνη του εκλ. τμηματος η ιδια ειπε οτι δεν κατεβαινει στην ιδια περιφέρεια, οποτε δεν υπηρχε προβλημα.
Στην απαντηση μου οτι αυτο δεν παιζει ρολο και οτι ειναι έμμεση διαφήμιση του κόμματος του, απάντησε πως θα το σκεπαζε με ενα ασπρο χαρτι, πραγμα που δεν εγινε τουλαχιστον την επομενη μιση ωρα που περιμενα να δω καποια αναλογη κινηση.

Γιατι να μην αναλογιστω πως γίνεται σκοπιμα; Η ιδια προφανως ειναι γνωστης ως νομικος, αλλα και τοσες ωρες απο το πρωι εκει μεσα δεν μπορεσε αν σκεφτεί πως κατι τετοιο ειναι παρανομο;

tromaktiko

Βενιζέλο ψήφισε ο Σαμαράς!


Διότι μπορεί να είναι διάφορα άλλα, αλλά χαζός δεν είναι ο άνθρωπος!
Έτσι ο Αντώνης μπήκε στο παραβάν, έβαλε το πράσινο ψηφοδέλτιο στο... φάκελο και χαμογελαστός πήγε να το ρίξει!

Δεν υπολόγισε όμως τον συνεργάτη του Vlavo Undertainment με το μάτι ακτίνων Χ! Κυρίες και κύριοι σας τον δίνω στεγνά!

vlavo.org

Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες καταγγέλλουν νέα απόπειρα νόθευσης του δικαιώματος ψήφου ...


από το Γραφείο Τύπου
Προς τους κυριους εφορους των δικαστικων αντιπροσωπων των εκλογικων περιφερειων νομου Αττικης.

Κοιν: Κα Πρόεδρο του ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ και
Κον Εισαγγελέα ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ

Του κόμματος «ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ» που εδρεύει στην Καλλιθέα Αττικής, οδός Χαροκόπου αρ. 2 και Λ. Συγγρού αρ. 196 και εκπροσωπείται νόμιμα..

--------------------------------------------------------------------------------------------------------

Επανερχόμαστε υποβάλλοντας εκ νέου καταγγελία δοθέντος ότι στον υποψήφιο βουλευτή του κινήματος μας στην εκλογική περιφέρεια του Νομού Αττικής κ. ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ καταγγέλθηκε από επόπτες, εκλογικούς αντιπροσώπους του κινήματός αλλά και εκλογείς ότι στα εκλογικά τμήματα 234 και 237 Κορωπίου του Νομού Αττικής, οι δικαστικοί αντιπρόσωποι και τα μέλη των εφορευτικών επιτροπών δεν παραδίδουν στους εκλογείς τα ψηφοδέλτια του κινήματός μας.

Παρακαλούμε για τις κατά νόμον ενέργειές Σας και την ενημέρωσή μας επ’ αυτών.

tromaktiko

ΣΗΜΕΡΑ Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΕΡΑ ...

Σήμερα είναι η μεγάλη μέρα ... σήμερα ο Έλληνας ξυπνάει ... σήμερα σηκώνει το κεφάλι ψηλά όπως τό χε τόσα χρόνια ... Σήμερα κάνει βήμα μπροστά ... Σήμερα μπορεί να μην ελευθερωθεί απο κάποιες δήθεν εκλογές ( είτε έχουμε μνημονιακό είτε αντιμνημονιακό νικητή ) ΑΛΛΑ ΣΗΜΕΡΑ δίνει ένα τεράστιο μήνυμα στους τσόγλανους δοσίλογους αληταράδες μαριονέτες των διεθνών τραπεζών και των μυστικιστικών κέντρων που κάνουν κουμάντο απο πίσω ... ΘΑ ΠΑΤΗΣΕΙ ΤΟΝ ΔΙΚΟΜΑΤΙΣΜΟ ... ότι και να γίνει αυτοί τελείωσαν ... και αυτό κύριοι σημαίνει μόνο ένα πράγμα ...

ΤΗΝ ΓΑΜΗΣΑΤΕ ΑΛΗΤΑΡΑΔΕΣ Η ΕΛΛΑΔΑ ΞΥΠΝΗΣΕ ... Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΞΥΠΝΗΣΕ ... ΚΑΙ ΟΣΟ ΖΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΝΑ ΦΟΒΑΣΤΕ ... Η ΓΗ ΗΔΗ ΑΡΧΙΣΕ ΚΑΙ ΤΡΕΜΕΙ ...

ΟΛΟΙ ΣΤΙΣ ΚΑΛΠΕΣ ΣΗΜΕΡΑ ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ... ΣΗΜΕΡΑ ΜΟΙΡΑΖΟΥΜΕ ΚΟΛΥΒΑ !!