Σάββατο 4 Φεβρουαρίου 2012

Οι 10 εντολές του Δ.Ν.Τ. : ΧΙΟΥΜΟΡΙΣΤΙΚΟ



OΙ ΔΕΚΑ ΕΝΤΟΛΕΣ ΤΟΥ Δ.Ν.Τ.
1. Ἐγώ εἰμι Κύριος ὁ Δανειστής σου, οὐκ ἔσονται σοὶ δανειστές ἕτεροι πλὴν ἑμοῦ.
2. Οὐ εκποιήσεις σε έτερον εἴδωλον κινέζον ή Ρώσον, οὐδὲ παντὸς δικαίωμα πλην ημών , ὅσα ἐν τῷ οὐρανῷ ἄνω καὶ ὅσα ἐν τῇ γῇ κάτω καὶ ὅσα ἐν τοῖς ὕδασιν ὑποκάτω τῆς γῆς.
3. Οὐ λήψει τὸ ὄνομα τοῦ Κυρίου τοῦ δανειστού σου ἐπὶ ματαίῳ.
4. Ἓξ ἡμέρας ἔργα καὶ εξοφλήσεις πάντα τὰ τέλη σου. Τῇ δὲ ἡμέρᾳ τῇ ἑβδόμῃ σάββατα Κυρίῳ τῷ σπρεντ σου.
5. Τίμα τὸ ΔΝΤ σου καὶ τὴν Ε.Ε σου, ἵνα εὖ σοι πίνουσι το αίμα με καλαμάκιον καὶ ἵνα μακροχρόνιος χρέη εστί ἐπὶ τῆς γῆς.
6. Οὐ αναδιαρθώσεις.
7. Οὐ πτωχεύσεις.
8. Οὐ επαναστατήσεις.
9. Οὐ ψευδομαρτυρήσεις κατὰ τοῦ Μνημονίου σου στατιστικήν μαρτυρίαν ψευδῆ.
10. Οὐκ ἐπιθυμήσεις αυξήσεις και δικαιώματα ὅσα τῷ πλησίον σου ἐστι.


Τι συμβολίζει η μάσκα των Anonymous;

Τις τελευταίες ημέρες και οι πιο μυημένοι με τον... Κυβερνοχώρο γνώρισαν τους Anonymous και τη δράση τους εναντίον στόχων σε όλο τον κόσμο.
Πόσοι όμως γνωρίζουν τι συμβολίζει η μάσκα την οποία τα μέλη τους φορούν σε κάθε μήνυμα τους;
Το λευκό προσωπείο με τη χαρακτηριστική έκφραση έχει μεγάλη ιστορία που ξεκινά το 16ο αιώνα στη Βρετανία. Φυσικά, η ευρεία αναγνωρισιμότητα της έγινε μέσω της γνωστής ταινίας «V for Vendetta» όπου ο πρωταγωνιστής αναπαριστά το πρόσωπο του Βρετανού Γκάι Φωκς, ο οποίος στις 5 Νοεμβρίου του 1605 επιχείρησε να ανατινάξει το βρετανικό Κοινοβούλιο, σε μία πιο σύγχρονη βέβαια έκδοση του.
Σύμφωνα με την ιστορία ο Φωκς ήταν Άγγλος στρατιώτης που συμμετείχε σε μια ομάδα καθολικών συνωμοτών, με τους οποίους ευελπιστούσε να ανατινάξει το Βασιλιά Ιάκωβο τον Α’, όταν εκείνος θα μιλούσε στη Βρετανική Βουλή. Τελικά το σχέδιο αποκαλύφθηκε, τα εκρηκτικά βρέθηκαν σε σήραγγες κάτω από το κτίριο της Βουλής των Λόρδων και ο Φωκς με τους συνεργούς του θανατώθηκαν. Όμως η συνωμοσία της πυρίτιδας όπως ονομάστηκε έγινε η έμπνευση του Σέξπιρ για το ΜακΒεθ ενώ ακόμα και ο Τζον Λένον αφιέρωσε ένα στίχο του τραγουδιού «Remember» στο Φωκς, τον πασίγνωστο πλέον «Remember, remember, the 5th of November»…
Συνεπώς η μάσκα αυτή έγινε σύμβολο των απανταχού συνωμοτών εναντίον της καταναγκαστικής εξουσίας εις βάρος των αδυνάτων…


prionokordela

Γλέζος: Που ήταν η κυβέρνηση στην υπόθεση του Δίστομου;


Ο Μανώλης Γλέζος ο οποίος ήταν καλεσμένος σήμερα στην πρωινή εκπομπή  του MEGA άστραψε και βρόντηξε με την απόφαση της Χάγης για το Δίστομο.
Αναλυτικά τα όσα είπε:
“Η Χάγη δικάζει ανάμεσα σε κράτη, δεν δικαιώνει ποτέ πολίτες σε διαμάχη ανάμεσα σε πολίτες και κράτη. Γιαυτό από την αρχή είχα πει ότι στη ΧΑΓΗ ΠΡΕΠΕΙ να παραστεί ο Έλληνας πρωθυπουργός και υπουργοί”.
Σε μια υπόθεση που οι “Ελληνικές” κυβερνήσεις κρύβονται, μάλλον θα αργήσουμε να δούμε κάτι τέτοιο. Μοναδική ελπίδα, η αλλαγή στάσης του Ελληνικού λαού στις επερχόμενες εκλογές.
“Η Αριστερά έχει προτάσεις. άλλο αν εσείς δεν τις προβάλλετε στον Ελληνικό λαό”.
“η Γερμανία χρωστάει 54δις για το αναγκαστικό δάνειο, 108 πολεμικές επανορθώσεις, σύνολο 152 δις, με 3% τόκο το ποσό ανέρχεται σε 1 τρις!!”
“Η Ελλάδα πρέπει να βάλει γκαουλαίτερ στη Γερμανία, και όχι η Γερμανία στην Ελλάδα, και ναι δεχόμαστε να τους κάνουμε και κούρεμα στα χρωστούμενα της”.
“Το πρόβλημα δεν είναι ο Τόμσεν, αλλά το ίδιο το ΔΝΤ και οι πολιτικοί που του επέτρεψαν να μπει στη χώρα”.
“Στο χωρίο της μάνας μου στη Πάρο, υπάρχουν εκατοντάδες βίλες με ξένους ιδιοκτήτες, που νοικιάζονται με 750 ευρώ την ημέρα και δεν καταβάλλουν φόρους, αυτά σε μια Πάρο που έχουν σπίτι 9 πρώην και νυν Υπουργοί”.
Είπε πολλά ο Μανώλης, και θα τα δούμε σύντομα σε βίντεο. Η απορία είναι, πώς ένας αγωνιστής 90 χρονών δρα, κινείται, σκέφτεται, πολεμά σαν έφηβος και το μεγαλύτερο μέρος της ελληνικής κοινωνίας, δέχεται μοιρολατρικά τον εξευτελισμό την ταπείνωση την κατάλυση της Δημοκρατίας και της εθνικής κυριαρχίας. ΠΩΣ;.

Νέο χτύπημα Καμμένου στο Facebook...



Με νέο χτύπημα πρός τους δοσίλογους της χώρας μας απο το facebook συνεχίζει ο Πάνος Καμμένος ...








Αναλυτικά τα όσα έγραψε:

Βρήκατε ρε κτήνη πρόγονοι των σόιμπλε ,δοσίλογους μπάμπηδες να πληρώσετε, και νομίζετε ότι έτσι θα κατακτήσετε την ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ?

ΚΑΝΕΤΕ ΛΑΘΟΣ

ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΛΟΙ 
ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ 
ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ

Διαδήλωση του ΠΑΜΕ στο Μέγαρο Μαξίμου


Συγκέντρωση έξω από το Μέγαρο Μαξίμου, όπου αρχικά ήταν προγραμματισμένη να γίνει σήμερα η σύσκεψη του πρωθυπουργού με τους αρχηγούς των κομμάτων που στηρίζουν την κυβέρνηση, πραγματοποιεί το ΠΑΜΕ.
Σε ανακοίνωσή του ο συνδικαλιστικός φορέας αναφέρει:  «Βιομήχανοι, τραπεζίτες, Τρόικα, κυβέρνηση και τα κόμματα που τη στηρίζουν, θέλουν να τα αρπάξουν όλα. Καταδικάζουμε την συγκυβέρνηση του μαύρου μετώπου ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-ΛΑΟΣ που θέλουν να καταργήσουν ότι έχει απομείνει σε εργατικό δικαίωμα. Βάζουν στο επίκεντρο το τσάκισμα των μισθών και των συλλογικών συμβάσεων.»
«Οι πολιτικοί υπηρέτες της πλουτοκρατίας, ΠΑΣΟΚ – Ν.Δ. – ΛΑΟΣ δυναμώνουν την ιδεολογική τρομοκρατία, προκαλούν, απειλούν και εκβιάζουν. Να ματαιώσουμε τώρα το νέο έγκλημα. Να τους ανατρέψουμε. Ολοι στον αγώνα.»

prionokordela

Χτύπημα στις εφορίες ετοιμάζουν οι Anonymoys


Χτύπημα στις εφορίες ετοιμάζουν οι Anonymoys
Επιστολή με την οποία προειδοποιούν την κυβέρνηση της Ελλάδας για νέες επιθέσεις, αυτή τη φορά στις εφορίες...
δημοσιεύτηκε στην Ελληνική σελίδα των Anonymous στο Facebook.
Το κείμενο γράφει:
• Πολίτες της Ελλάδας,
• Είμαστε οι Anonymous. Παρακολουθούμε καθημερινά την κυβέρνηση σας να καταλύει το Σύνταγμα και τους θεσμούς της χώρας. Τους βλέπουμε να σας οδηγούν όλο και πιο κοντά στην εξαθλίωση. Τους βλέπουμε να ψηφίζουν νόμους που σας αφαιρούν κάθε δικαίωμα στην αξιοπρέπεια. Τους βλέπουμε καθώς παραδίδουν την χώρα στο ΔΝΤ και στους τραπεζίτες. Γνωρίζουμε για τα συσσίτια στα σχολεία, για τις στρατιές των αστέγων, για τους ανθρώπους που ψάχνουν στα σκουπίδια για φαγητό, για τους ανθρώπους που αφήσατε άνεργους και τώρα περιμένουν στις ουρές για ένα πιάτο φαγητό. Γνωρίζουμε ότι η χώρα σας ψήφισε το ACTA στην προσπάθεια σας να φιμώσετε και άλλο τους Ελλήνες. Γνωρίζουμε τα πάντα...
• Η Δημοκρατία στην Ελλάδα έχει πεθάνει. Πέθανε την ώρα που ανέλαβε μια κύβερνηση που δεν είχε εκλεγεί από τον λαό. Και για αυτό ακριβώς τον λόγο η ώρα για συζητήσεις ήρθε και πέρασε. Δεν διαπραγματευόμαστε τίποτα και με κανέναν από αυτούς που την δολοφόνησαν. Μπορείτε να μας κυνηγήσετε όσο θέλετε, μπορείτε ακόμα και να συλλάβετε κάποιους από εμάς στην προσπάθεια σας να μας φιμώσετε, αλλά για κάθε έναν που θα συλλαμβάνετε θα ξεπηδάνε άλλοι 3. Δεν είμαστε 5 ούτε 10 ούτε 100. Πλέον ο κάθε Έλληνας είναι Anonymous. Είμαστε εκατομμύρια απέναντι σε σας τους 300 και σε αυτό τον πόλεμο τα δακρυγόνα σας δεν θα σας βοηθήσουν.
• Κατοχική Κυβέρνηση της Ελλάδας,
• Αυτές τις μέρες πρόκειται να ψηφίσετε ένα νομοσχέδιο που θα είναι το τελευταίο καρφί στο φέρετρο του Έλληνα. Ένα νομοσχέδιο που παραδίδει την χώρα ολοκληρωτικά σε κατοχή. Που θα φέρει την χώρα και τον λαό της στην απόλυτη εξαθλίωση. Δεν θα επιτρέψουμε να εξαθλιώσετε άλλο τον Ελληνικό λαό. Απαιτούμε την άμεση παραίτηση σας, και την διενέργεια εκλογών. Απαιτούμε να μην πληρώθεί ούτε ένα ευρώ στους τοκογλύφους «φίλους» σας. Απαιτούμε την άμεση αποχώρηση του ΔΝΤ από την Ελλάδα. Το Υπουργείο Δικαιοσύνης ήταν μόνο ένα μικρό δείγμα για το τι είμαστε ικανοί να κάνουμε και ακόμα δεν έχετε δει την πλήρη οργή των Anonymous. Για κάθε ένα άρθρο του νομοσχεδίου της ντροπής που θα ψηφίζετε, εμείς θα κλείνουμε το σύστημα και μιας Εφορίας διαγράφοντας τα χρέη των Ελλήνων πολίτων. Χρέη τα οποία φασιστικά τους επιβάλλατε να πληρώσουν. Μπορεί στις διαδηλώσεις των Ελλήνων να τους αντιμετωπίζετε με απίστευτη βία χτυπώντας ανεξέλεκτα, αλλά το ιντερνετ είναι το δικό μας πεδίο. Και τον αγαπάμε αυτόν τον πόλεμο. Είμαστε πολλοί και θα είμαστε σύντομοι.

thestival

Η Ε.ΛΑ.Δ.Α. ΤΟΥ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΓΛΕΖΟΥ ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ ΤΗΣ ΧΑΓΗΣ ...



Η απόφαση του δικαστηρίου της Χάγης δικαιώνει το σημερινό κράτος της Γερμανίας και κατακεραυνώνει τους Ιταλούς και Έλληνες πολίτες οι οποίοι τόλμησαν να διεκδικήσουν τα δίκαιά τους από τις συνέπειες της ναζιστικής θηριωδίας.

Ματαιοπονούν όμως όσοι θεωρούν ότι παραγράφονται τα εγκλήματα εναντίον της ανθρωπότητας.

Ο αγώνας συνεχίζεται είτε θέλει είτε δεν θέλει η ελληνική κυβέρνηση να απαιτήσει τα δίκαια του Ελληνικού Λαού και να ανταποκριθεί στην Ιστορία αυτού του τόπου και στη θυσία των θυμάτων της Γερμανικής Κατοχής.

Ε.ΛΑ.Δ.Α.
(ΕΝΙΑΙΑ ΛΑΪΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ)