Σάββατο 17 Δεκεμβρίου 2011

Ανοίγουν τα σύνορα για τους Τούρκους


Μαζική είσοδος Τούρκων στην Ελλάδα με την βοήθεια της Ξενογιαννακόπουλου.

Ανοίγουν τα σύνορα για τους Τούρκους
Οδηγίες προκειμένου να διευκολυνθεί η μαζική είσοδος Τούρκων στην Ελλάδα έχει δώσει το υπουργείο Εξωτερικών της χώρας μας στις αρμόδιες προξενικές αρχές σύμφωνα με την αποκαλυπτική απάντηση της αναπληρώτριας υπουργού Μαριλίζας Ξενογιαννακοπούλου.
Η υπουργός μάλιστα εξηγεί απροκάλυπτα ότι αρκεί η «καλή πίστη» των ταξιδιωτών και τα «εγκεκριμένα ταξιδιωτικά πρακτορεία» προκειμένου να παρακαμφθεί  ακόμα και η αυτοπρόσωπη παρουσία στο ελληνικό προξενείο των Τούρκων που θέλουν να εισέλθουν στην χώρα μας!
Συγκεκριμένα, το έγγραφο – απάντηση της κυρίας Ξενογιαννακοπούλου προς απάντηση σχετικής ερώτησης της κυρίας Ντόρας Μπακογιάννη αναφέρει ότι  «έχουν δοθεί οδηγίες εφ όσον οι περιστάσεις το επιτρέπουν για τη χρήση δυνατότητας εξαίρεσης από την υποχρέωση αυτοπρόσωπης παρουσίας των αιτούντων, προκειμένου περί ταξιδιωτών καλής πίστης ή όταν μεσολαβούν εγκεκριμένα ταξιδιωτικά πρακτορεία καθώς και οδηγίες για την συντόμευση του χρόνου έκδοσης των θεωρήσεων εντός 24 ωρών».
Σαν να μην έφταναν όλα αυτά το υπουργείο «εφηύρε» «κάρτες ελευθέρας εισόδου» 5ετούς διάρκειας!
Αναλυτικά η υπουργός εξηγεί ότι «με στόχο την μεγαλύτερη δυνατή διευκόλυνση των Τούρκων ταξιδιωτών «καλής πίστης», δηλαδή, μεταξύ άλλων, επιχειρηματιών, ατόμων εγνωσμένου οικονομικού και κοινωνικού κύρους, πανεπιστημιακών, ερευνητών, κλπ ισχύουν γενικές οδηγίες προς Προξενικές μας Αρχές στην Τουρκία για τη χορήγηση σε αυτούς, κατ αρχήν, θεωρήσεων πολλαπλών εισόδων μακράς διάρκειας, ισχύος μέχρι 5 ετών».

newsbomb

Ποια ήταν η συμβουλή της Νατάσας στον Καραμανλή τη βραδιά της μεγάλης ήττας;


Ποια ήταν η συμβουλή της Νατάσας στον Καραμανλή τη βραδιά της μεγάλης ήττας;
Η σύζυγος του πρώην πρωθυπουργού κ. Κώστα Καραμανλή, κ. Νατάσα Παζαΐτη απασχόλησε τις περισσότερες φορές θετικά την ελληνική κοινή γνώμη. Η σχέση της...
με τον Κώστα Καραμανλή περιγράφεται στο βιβλίο του Μανόλη Κοττάκη, Καραμανλής-Off the record, που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Λιβάνη. Στο βιβλίο γίνεται αναφορά στη στάση της συζύγου του πρώην πρωθυπουργού κατά την τελευταία εκλογική αναμέτρηση και τη βαριά ήττα της ΝΔ.
Διαβάστε ένα απο τα αποσπάσματα του βιβλίου που δημοσιεύει το olympia.gr:
"Το απόγευµα των εκλογών του 2009, ο Καραµανλής πήγε από νωρίς στη  Ρηγίλλης, και λίγο αργότερα άρχισαν να καταφτάνουν ο ένας µετά τον άλλο οι υπουργοί του. Όταν όμως ο υπηρεσιακός υπουργός Εσωτερικών κ. Σπύρος Φλογαΐτης του ανακοίνωσε ότι η διαφορά θα ήταν γύρω στο 10% ξαφνιάστηκε άσχημα.
Ο πρωθυπουργός καθόταν σταυροπόδι και έδειχνε αιφνιδιασµένος, να µην πω κεραυνοβοληµένος. Η Ντόρα κρατούσε στα χέρια της ένα µπεγλέρι και το έπαιζε αµήχανα. Ο Σουφλιάς είχε πάρει αγκαλιά τον Άρη Σπηλιωτόπουλο, τη συµπάθειά του. Ο Αβραµόπουλος προσπάθησε να κάνει έναν αστεϊσµό για τα δηµαρχιακά της Αθήνας –βρήκε την ώρα– για να ελαφρύνει το κλίµα. Πώς όµως µπορείς να ελαφρύνεις µια ατµόσφαιρα που θυµίζει µνηµόσυνο;
Κάποια στιγµή ο Καραµανλής θέλησε να µείνει µόνος. Η σύζυγός του Νατάσα επέµεινε όµως να σταθεί πλάι του.
«Κάνε ό,τι θες, αλλά µην ακούς τι σου λένε οι άλλοι. Να ακολουθήσεις ό,τι λέει η καρδιά σου!» ήταν η συµβουλή της. (…)".
thestival
Στα συμπεράσματα του βιβλίου και μιλώντας για τις επιθέσεις που δεχόταν ο Κώστας Καραμανλής ο συγγραφέας σημειώνει: «Βαθιά µέσα του –εκτιµώ– ότι νιώθει την πικρία ενός πρωθυπουργού που οι εχθροί του δεν τον άφησαν να ησυχάσει ούτε µία µέρα, ειδικώς µετά το 2007. 

Ένας Ιρακινός είχε στήσει κύκλωμα πλαστογράφησης

Στα χέρια των αντρών του Τμήματος Συντονισμού της Διεύθυνσης Αλλοδαπών Αττικής...
έπεσε στα Κ. Πατήσια ένας Ιρακινός, για «Πλαστογραφία Πιστοποιητικών», «Κατοχή Διαβατηρίων Τρίτων Προσώπων» και «Αποδοχή και Διάθεση Προϊόντων Εγκλήματος». Ειδικότερα, αστυνομικοί της Διεύθυνσης....




Αλλοδαπών, μετά από συνεργασία με το Τμήμα Ασφάλειας της Διεύθυνσης Αστυνόμευσης Αερολιμένα Αθηνών και τις Τελωνειακές Αρχές του Αεροδρομίου συνέλαβαν τον Ιρακινό στο σπίτι του, την στιγμή που παραλάμβανε δέμα που περιείχε 10 πλαστά διαβατήρια.
 


Από την έρευνα διαπιστώθηκε, ότι ο συλληφθείς είναι μέλος κυκλώματος που δραστηριοποιείται στην πλαστογράφηση και διακίνηση πλαστών ταξιδιωτικών εγγράφων, ενώ στο σπίτι του είχε εγκαταστήσει ένα πλήρως οργανωμένο εργαστήριο κατάρτισης πλαστών εγγράφων. Σε έρευνα που διενεργήθηκε βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:
 

- 20 διαβατήρια τρίτων προσώπων διαφόρων χωρών.
 

- 5 δελτία ταυτότητας Ευρωπαϊκών χωρών.
 

- Ένα πλήρως οργανωμένο εργαστήριο κατάρτισης πλαστών εγγράφων αποτελούμενο από κεντρική μονάδα, οθόνη, πληκτρολόγιο Η/Υ, πολυμηχάνημα, θερμοκολλητή και φορητή μνήμη.
 

- Πλήθος εγγράφων και φωτοαντιγράφων αλλοδαπών προσώπων
 

- Πλήθος φωτογραφιών, τύπου διαβατηρίου τρίτων προσώπων.
 

- Πλήθος φύλλων χάρτου, πλαστικών διαφανειών και εργαλείων που χρησιμοποιούνται για την κατάρτιση πλαστών εγγράφων.
 

- Δύο μεταλλικές μήτρες-σφραγίδες Ιταλικών αρχών.
 

- Το χρηματικό ποσό των 30 ευρώ.
 

- Δύο κινητά τηλέφωνα.
 

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών.
 



ΑΙΣΧΟΣ! Τους ζητάνε να πληρώσουν χαράτσι για το σπίτι τους που κάηκε και στο οποίο έχασαν παιδί και εγγόνια!


Καμία ντροπή τελικά δεν έχουν στο Υπουργείο Οικονομικών απ’ ό,τι φαίνεται… Μπορεί να βράζει ολόκληρη η κοινωνία από τα συνεχή άδικα χαράτσια, παρόλα αυτά εκείνοι συνεχίζουν ακάθεκτοι, ακόμα και σε περιπτώσεις που χρήζουν ειδικής μεταχείρισης.
Χαρακτηριστική περίπτωση, όπου η κρατική αναλγησία σπάει κάθε ρεκόρ, είναι αυτή ενός ζεύγους από την Αρτέμιδα, το οποίο στις φονικές πυρκαγιές του 2007 είχε τη δυστυχία να χάσει παιδί και εγγόνια! Μάλιστα, το σπίτι για το οποίο καλούνται να πληρώσουν τον κεφαλικό φόρο είχε καεί και ανακατασκευάστηκε από δωρέες φίλων.
Άραγε πόσο αναίσθητος μπορεί να είναι κανείς για να συνεχίζει να ζητά από πληγωμένους ανθρώπους να πληρώνουν «ετσιθελικούς» φόρους; Ντροπή και μόνο ντροπή…

prionokordela