Τετάρτη 25 Ιανουαρίου 2012

Facebook: Το Timeline(χρονολόγιο) έρχεται υποχρεωτικά σε όλα τα προφίλ

Facebook: Το Timeline έρχεται υποχρεωτικά σε όλα τα προφίλ
Η «περίοδος χάριτος» τελείωσε για όσους αρνούνται να εγκαταστήσουν το νέο Timeline στο προφίλ τους στο Facebook.
Σύμφωνα με σημερινή ανακοίνωση της εταιρίας, μέσα στις επόμενες εβδομάδες όλοι οι χρήστες του δημοφιλούς κοινωνικού δικτύου θα αποκτήσουν το Timeline.
Και για εκείνους τους χρήστες, θα ισχύσει η δοκιμαστική περίοδος των 7 ημερών, ώστε να μπορέσουν να το διαμορφώσουν όπως θέλουν και να κρύψουν ή να εμφανίσουν τα post που επιθυμούν.
Όπως αναφέρει η ανακοίνωση στο επίσημο blog του Facebook, η μετάβαση θα ξεκινήσει από τη Νέα Ζηλανδία και μέσα στις επόμενες εβδομάδες θα ολοκληρωθεί με την χειροκίνητη αλλαγή σε Timeline.
Η αλλαγή αυτή είχε ανακοινωθεί ήδη από τα τέλη του 2011 και ο βασικός λόγος είναι φυσικά οι νέες εφαρμογές της πλατφόρμας Open Graph, που δεν μπορούν να λειτουργήσουν στα παλιά προφίλ.
Να θυμίσουμε ότι δεν υπάρχει επίσημος τρόπος αφαίρεσης του Timeline από τα προφίλ των χρηστών και οι σελίδες που υπόσχονται κάτι τέτοιο, κρύβουν πιθανότατα κακόβουλα link.
tsantiri.gr

Πάνος Καμμένος Δηλωσεις για το νέο κόμμα που ετοιμάζει Δείτε το!!!!!

Οι πρωτες δηλωσεις του Πανου Καμμένου σε τηλεοπτικη συνενετευξη στο extra3. ..


Ένα ευρύ μέτωπο με όλες τις δυνάμεις που έχουμε...





Παγκόσμια συγκίνηση για τον θάνατο του Θόδωρου Αγγελόπουλου


Το γύρο του κόσμου κάνει από τα ξημερώματα η είδηση του απρόσμενου θανάτου του Θόδωρου Αγγελόπουλου, ο οποίος άφησε την τελευταία του πνοή μετά από γύρισμα σε κεντρικό δρόμο της Δραπετσώνας.
Το πρακτορείο reuters αναφέρεται στο θέμα συνδέοντας την είδηση του θανάτου του μεγάλου δημιουργού με την οικονομική κρίση που μαστίζει την Ελλάδα, καθώς τα οικονομικά προβλήματα ήταν το αντικείμενο της ταινίας που γύριζε την στιγμή που τον παρέσυρε η μοτοσυκλέτα.
"Γνωστός για το αργό και ονειρώδες σκηνοθετικό του στιλ, ο Θόδωρος Αγγελόπουλος, σκοτώθηκε σε τροχαίο την ώρα που δούλευε την τελευταία του ταινία", αναφέρει το associated press, το οποίο κατέταξε την είδηση στις πρώτες και τις σημαντικότερες.
 
cosmo