Δευτέρα 9 Ιανουαρίου 2012

Οι Γερμανοί δείχνουν το σύμπλεγμα κατωτερότητάς τους έναντι των Ελλήνων...





"ἐποίησέ τε ἐξ ἑνὸς αἵματος πᾶν ἔθνος ἀνθρώπων κατοικεῖν ἐπὶ πᾶν τὸ πρόσωπον τῆς γῆς" (Πραξ. 17:26) 



Δεν είμαι ρατσιστής. Δηλαδή, δεν πιστεύω ότι εξαιτίας της φυλετικής καταγωγής κάποιος μπορεί να έχει λιγότερες πνευματικές ικανότητες από άλλους. Δοθέντων ίσωνευκαιριών κάθε άνθρωπος μπορεί να ανελιχθεί διανοητικά και πνευματικά ανεξαρτήτως εθνότητος. Όμως οι "εταίροι" μας οι Γερμανοί δεν λένε να το κατανοήσουν. Παρόλο που ξεγελάστηκαν σχεδόν όλοι τους και πίστεψαν τον Χίτλερ ότι αυτοί μόνο είναι η Άρια φυλή, οι συνεχιστές του πολιτισμού της γης, το εκκολαπτήριο όλων των τεχνολογικών αναβαθμίσεων. Παρόλο που ένιωσαν τη φρίκη του ρατσισμού όταν είδαν τις εκατόμβες των θυμάτων εξαιτίας της λανθασμένης θεωρίας τους, κατά βάθος φαίνεται ότι δεν διορθώθηκαν.

Τον τελευταίο καιρό παρατηρούμε ένα κύμα ανθελληνικών δημοσιεύσεων από την πλευρά τους με πολύ σαρκαστικό περιεχόμενο, ως να οφείλεται η κατάσταση στην Ελλάδα αποκλειστικά στα χαρακτηριστικά της ελληνικής φυλής, και όχι σε εξωτερικούς παράγοντες. Όπως αναφέρει ο Παναγόπουλος στα "Ψιλά Γράμματα της Ιστορίας", από την ίδρυσή του το έρμο το νεοσύστατο κράτος "μας", διευθύνεται από εξωτερικές προς τη φυλή μας οντότητες. Μετά τον Καποδίστρια κυβερνώμεθα από έναν εσμό προδοτών και προσκυνημένων ξενοφίλων, με ελάχιστες ίσως εξαιρέσεις. Και φυσικά αυτές οι οντότητες θέλουν να μας έχουν υπόδουλους, για να καρπώνονται τους φυσικούς μας πόρους και την εργασία μας.

Λέγοντας αυτά δεν εννοώ ότι δεν έχουμε και εμείς ως λαός μερίδιο ευθύνης. Βεβαίως και έχουμε, γιατί έχουμε γίνει κοντόφθαλμοι και προτιμούμε το πρόσκαιρο κέρδος έναντι του μακροχρονίου. Γι' αυτό και "βολευόμαστε" και "βολεύουμε" τα παιδιά μας, ανεξαρτήτως ικανότητος και παραγόμενου έργου. Γι' αυτό και ψηφίζουμε πάντα τα 2 κόμματα. Τέλος πάντων, άλλο είναι το θέμα τώρα.

Οι Γερμανοί λοιπόν βρήκαν ευκαιρία να δείξουν τα κρυμμένα αισθήματά τους, προς τον λαό που τους δίδαξε τον πολιτισμό. Τον λαό του οποίου η γλώσσα κοσμεί την ορολογία όλων των επιστημονικών κλάδων. Τον λαό που τους δίδαξε τον Χριστιανισμό. Βέβαια, η απάντησή τους είναι η θεωρία του Φαλμεράυερ. Ότι δηλαδή σέβονται τους Αρχαίους Έλληνες, αλλά όχι εμάς γιατί είμαστε ...Σλάβοι! Η θεωρία όμως αυτή εξαρθρώνεται από τον πατέρα της Νεοελληνικής Ιστορίας Κων/νο Παπαρρηγόπουλο. Το κύριο σημείο που στηρίζεται είναι η πρόταση "πάσα η χώρα εσλαβώθη" ενός χρονογράφου του 10ου αιώνος, που περιγράφει τον αποικισμό της Πελοποννήσου από τους Σλάβους. Αλλά "χώρα" προφανώς εννοεί την ύπαιθρο χώρα, τα χωριά, και όχι τις οχυρές τότε πόλεις που έσφυζαν από Ελληνισμό.

Και μιας και αναφερόμαστε στην Ιστορία ας αναφέρουμε και κάτι φαιδρό. Όχι μόνο πίκρες από την κρίση. Ξεχνάν ότι όταν έδωσαν οι Βυζαντινοί μια πριγκίπισσα νύμφη στον Φράγκο (Γερμανό) βασιλέα περί τον 9ο αιώνα, οι αυλικοί του παραξενεύτηκαν, γιατί η κοπέλα ζήτησε να κάνει ...λουτρό! Δεν ήξεραν οι άνθρωποι ότι πρέπει να πλενόμαστε, μην γελάτε!

Αυτοί λοιπόν οι απόγονοι των Φράγκων, αλλά με ισχυρή επιμιξία Ούννων, είναι οι σημερινοί Γερμανοί. Ας μην ξεχνάμε τον Τσόρτσιλ που έλεγε: "Καταστρέψτε τους Ούννους!" Και τα αναφέρω αυτά, όχι γιατί έχω τίποτα με τους Ούννους, για μένα όλοι οι άνθρωποι είναι αδέλφια, αλλά γιατί αυτοί νομίζουν ότι είναι κάτι. Για να θυμούνται ποιοί είναι.

Και ενώ το επικρατών χρηματοοικονομικό σύστημα (Money as Debt), έχει καταστήσει κοινή πρακτική το χρέος όλων των χωρών προς τρίτες οντότητες, υπερ-εθνικές και υπερ-κρατικές οντότητες, αυτοί στοχεύουν μόνο στην Ελλάδα. Με λίγα λόγια αφού όλοι είμαστε βρώμικοι γιατί φωνάζουν ότι εμείς μόνο βρωμάμε; Δεν ήξεραν τις δυνατότητές μας πριν μας βάλουν στο Ευρώ; Τις ήξεραν, αλλά απλά ήθελαν να αγορά για τα βιομηχανικά τους προϊόντα. Μάλιστα, οι μόνοι κερδισμένοι από την κρίση είναι οι Γερμανοί, γιατί εκτός ότι έχουν 8πλασιάσει τις εξαγωγές τους, έχει (δυνητικά) ισχυροποιηθεί το μάρκο. Αν αυτήν την στιγμή καταρρεύσει το Ευρώ, αυτοί με το εθνικό τους νόμισμα θα είναι στην κορυφή των διεθνών αγορών, πάνω κι από το δολάριο. Αυτό μάλιστα το είχε προβλέψει ο Alex Jones (www.infowars.com) αρκετούς μήνες πριν γίνει, και τον συγχαίρω γι' αυτό.

Έτσι που δρουν λοιπόν οι Αλεμάνοι, αρχίζω να έχω υποψίες. Δεν έχω απτές αποδείξεις ακόμα, απλά μια απλή σκέψη. Μήπως αυτοί ενορχήστρωσαν την κρίση για να καταστρέψουν την Ευρωπαϊκή Ένωση, και να βγουν κερδισμένοι μόνο αυτοί, και ταυτόχρονα να εκπληρώσουν κάποιον ανεκπλήρωτο εθνικό πόθο που κοιμόταν για 65 χρόνια; Και μήπως κατηγορούν την Ελλάδα μόνο και μόνο για να στρέψουν την προσοχή της διεθνούς κοινότητος μακριά από αυτούς, τους πραγματικούς υπαίτιους; Ας μην ξεχνάμε τη φυσική ομοιότητα της Μέρκελ με τον Χίτλερ...

"Βουρδουνάρης"

pinnokio