Δευτέρα 23 Ιανουαρίου 2012

Στη μάχη ρίχνονται σήμερα οι αγρότες


Οι αγρότες ξεκινούν από σήμερα μία σειρά δυναμικών κινητοποιήσεων…
Διαμαρτύρονται για την αύξηση των ασφαλίστρων που καταβάλλουν στον ΕΛΓΑ, αλλά κι άλλων υποχρεώσεων, εξαιτίας των οποίων βρίσκονται σε δεινή θέση.
Για τον ΕΛΓΑ μάλιστα ζητούν να αποτελεί έναν κρατικό φορέα, που θα αποζημιώνει κατά 100% τις ζημιές των καλλιεργειών τους από όλους τους φυσικούς κινδύνους και τις νόσους.
Η σημερινή μάχη, λοιπόν, θα δοθεί στα γραφεία του ΕΛΓΑ…
prionokordela.gr

Έστησαν κρεμάλες στο Γέρακα για τους προδότες


Μπορεί οι πολιτικοί να εξακολουθούν να θεωρούν τον κόσμο αφελή, όμως τα πράγματα φαίνεται ότι έχουν «αγριέψει» επικίνδυνα…
Οι πολίτες του Γέρακα σήμερα έστησαν κρεμάλες και με σύνθημα «προδότες, έρχεται η ώρα», θέλησαν να περάσουν το δικό τους μήνυμα, με αποδέκτες ποιους άλλους… τους πολιτικούς μας!



prionokordela.gr

Εργαζόμενοι του ΕΚΑΒ θα αποκλείσουν το σπίτι του Ε. Βενιζέλου

Εργαζόμενοι του ΕΚΑΒ θα αποκλείσουν το σπίτι του Ε. Βενιζέλου
Συγκέντρωση διαμαρτυρίας πολύ κοντά στο σπίτι του Ευάγγελου Βενιζέλου αναμένεται να πραγματοποιήσουν αυτή την ώρα εργαζόμενοι του ΕΚΑΒ…
Οι εργαζόμενοι αποφάσισαν να συγκεντρωθούν στους Ελαιώνες της Πυλαίας, στην περιοχή όπου βρίσκεται το σπίτι του υπουργού Οικονομικών, αποκλείοντάς την, και να διαμαρτυρηθούν για την μη καταβολή των δεδουλευμένων τους.
Την περασμένη εβδομάδα το υπουργείο Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης ανακοίνωσε ότι εξασφαλίστηκε η επιχορήγηση για την καταβολή των οφειλόμενων υπερωριών, νυχτερινών και εξαιρέσιμων στους εργαζόμενους του ΕΚΑΒ. Ωστόσο αυτοί δεν πείστηκαν και την περασμένη εβδομάδα προχώρησαν σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας, σταθμεύοντας 17 ασθενοφόρα στην οδό Δωδεκανήσου, αποκλείοντας την οδό Δαναϊδων, όπου βρίσκεται το γραφείο του κ. Βενιζέλου.
Οι εργαζόμενοι είχαν προειδοποιήσει μάλιστα, πως αν δεν καταβληθούν άμεσα τα δεδουλευμένα τους, από την προσεχή Δευτέρα, σήμερα δηλαδή, θα αρχίσουν να αποκλείουν σπίτια υπουργών.
ΠΗΓΗ: thestival.gr