Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου 2012

Προκλητικές δηλώσεις Πάγκαλου: Είμαι υπέρ της απώλειας της εθνικής κυριαρχίας


Προκλητικές δηλώσεις Πάγκαλου: Είμαι υπέρ της απώλειας της εθνικής κυριαρχίας
Ο Θεόδωρος Πάγκαλος για μια ακόμα φορά προκαλεί αντιδράσεις με τις δηλώσεις του, αυτή τη φορά στο γαλλικό ραδιόφωνο Europe 1.
Όπως είπε και στο απόσπασμα που παρουσιάστηκε στο μεσημβρινό δελτίο ειδήσεων του MEGA, ο αντιπρόεδρος της ελληνικής κυβέρνησης δεν δίστασε να πει ότι δεν διαφωνεί με την απώλεια της ελληνικής εθνικής κυριαρχίας!
''Είναι μεγάλο πρόβλημα για τους συμπολίτες μου'', είπε, ''εγώ όμως είμαι υπέρ του να χάνει κανείς την εθνική κυριαρχία του (souveraineté). Πάντα ήμουν''.
Δήλωσε μάλιστα ''Ευρωπαίος'' και υπέρ του φεντεραλισμού,  δηλαδή της πολιτικής θεωρίας που υποστηρίζει την ομοσπονδιοποίηση της πολιτικής και της κοινωνικής οργάνωσης μιας χώρας.
Ακούστε τις δηλώσεις του αντιπροέδρου της χώρας μας:
mediagate

Ο δεξιός και ο δεξιότερος


 
Πως άλλαξε η ζωή των Άδωνη και Βορίδη μέσα σε λίγους μήνες… Από εκεί που ήταν βουλευτές ενός μικρού κόμματος, κατάφεραν να γίνουν υπουργοί και στη συνέχεια στελέχη ενός κόμματος που ετοιμάζεται για κυβέρνηση. Για όλα αυτά, αρκούσε ένα «ναι» σε κάθε μνημόνιο που τους έφεραν να υπογράψουν.
Πάντως, το ότι αυτοί οι δύο (ίσως και ο Πλεύρης) βρέθηκαν στη Νέα Δημοκρατία, είναι ότι πιο… τίμιο έγινε αυτές τις μέρες στην πολιτική. Εκεί ανήκουν. Ο Σαμαράς μεθοδικά στρέφει τη νέα ΠΟΛ.ΑΝ. προς την άκρα δεξιά και κανείς δεν μπορεί να τον κατηγορήσει γι’αυτό. Δικαίωμά του είναι, όπως δικαίωμα έχουν και οι πρώην βουλευτές του ΛΑΟΣ να πάνε σε έναν χώρο που τους εκφράζει εξίσου, αλλά και που θα μπορεί να τους προσφέρει περισσότερα.
Άδωνις και Βορίδης πάνε ΝΔ
 
pinnokio

Μπινελίκωσε ο Σαμαράς υποκινητή της Ανταρσίας


Τα "μπινελίκια" του Σαμαρά στον υποκινητή της ανταρσίας
Για τα καλά "στόλισε" έναν… παραλίγο "αντάρτη" του κόμματος του ο Αντώνης Σαμαράς. Σύμφωνα με την εφημερίδα "Δημοκρατία", τον κάλεσε λίγο προτού αναχωρήσει...
για την Κύπρο, τον κράτησε για ώρα στο γραφείο και του μίλησε σε υψηλούς τόνους. Ο συγκεκριμένος βουλευτής βέβαια ψήφισε "ναι" στην ψηφοδορία για το νέο Μνημόνιο, αλλά η Συγγρού του χρεώνει ότι παρέσυρε ικανό αριθμό συναδέλφων του υπέρ του "όχι". 
ΠΡΟΔΟΤΗ ΣΑΜΑΡΑ ! ΤΑΧΘΗΚΕΣ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΤΟ ΠΛΗΡΩΣΕΙΣ ...

Κανέλλη: «Αυτό το Ναι στο Μνημόνιο είναι πολύ σκληρό πορνό, ούτε εγώ δεν το παίζω»


Η Λιάνα Κανέλλη πραγματοποίησε μια συνεργασία έκπληξη με το συγκρότημα «Τρίφωνο» και έκλεψε τις εντυπώσεις. Η γνωστή πολιτικός, πήρε το μικρόφωνο, ανέβηκε στη σκηνή και αποθεώθηκε από το κοινό με τις μοναδικές ατάκες της.

Με χειροκροτήματα και αποδοκιμασίες κατά των «τηλεαστέρων» που αναφέρει στα μονόπρακτά της η Λιάνα Κανέλλη απαντούν με τη σειρά τους οι θεατές.


Σύμφωνα με την εφημερίδα «Τα Νέα», πρόκειται για την παράσταση «Όσα λεν’ οι τοίχοι» όπου υποτίθεται ότι έχει ξεκινήσει ένα «εθελοντικό» κυβερνητικό πρόγραμμα («Καιάδας») για να καθαριστούν τα συνθήματα και τις διαφημίσεις από τους τοίχους της Αθήνας.

Η συμμετοχή της βουλευτού του ΚΚΕ τα δύο προηγούμενα Σαββάτα, αρχίζει από την αναγγελία του προγράμματος και επεκτείνεται σε τρία μονόπρακτα όπου ασχολείται με την επικαιρότητα, την τρόικα, τον Άδωνι, τον Βορίδη και το Μνημόνιο.

«Αυτό το Ναι στο Μνημόνιο είναι πολύ σκληρό πορνό. Ούτε εγώ δεν το παίζω μού είπε ο βιντεοκλαμπάς απ’ τη Ρόδο» λέει η Λιάνα Κανέλλη σε ένα σημείο και οι θεατές ξεσπούν αμέσως σε θερμά χειροκροτήματα. Κάποιοι, μάλιστα, φωνάζουν «Σπάσ’ τα Λιάνα!» και αποδοκιμάζουν πρόσωπα της τηλεόρασης και πολιτικούς που εμφανίζονται ταυτόχρονα σε οθόνη.

Σημειώνεται ότι η παράσταση «Όσα λενε οι τοίχοι» ανεβαίνει στη Μουσική Σκηνή Ρυθμός Stage με το συγκρότημα Τρίφωνο (Ερωφίλη, Δημήτρης Υφαντής και Γιώργος Περαντάκος) και τους ηθοποιούς της παράστασης, Λορίνα Κατσιώτη και Ιωάννα Τσιγκουρλά.


on-news

Έχουν κάνει «οχυρό» τη Βουλή γιατί τρέμουν την οργή


Σε φρούριο έχουν μετατρέψει οι αστυνομικές δυνάμεις το χώρο της Βουλής ενόψει του νέου συλλαλητηρίου της ΓΣΕΕ και της ΑΔΕΔΥ στις 4.00 μ.μ.
Κιγκλιδώματα στήθηκαν μπροστά από το μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη ενώ μάλιστα οι αστυνομικοί τα έδεσαν μεταξύ τους προκειμένου να αποτρέψουν πιθανούς διαδηλωτές που θα θελήσουν να τα ρίξουν. Επιπρόσθετα αναμένεται να παραταχθούν διμοιρίες των ΜAT και ήδη από έχουν στηθεί κλούβες επί της Βασιλίσσης Σοφίας.
Δηλαδή αν είναι τόσο σίγουροι για αυτά που ψήφισαν την Κυριακή, τι φοβούνται; Δε θα εκτιμήσει ο κόσμος τις πολιτικές τους; Δανία μας είπαν, ότι θα μας κάνουν και «Δάνεια» μας έφεραν… Τι έχει σημασία ένα «Ε» παραπάνω;
prionokordela