Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου 2011

ΣΟΚ: Δημιούργησαν ΦΟΝΙΚΟ ιό ικανό να ΑΦΑΝΙΣΕΙ το ανθρώπινο είδος!

ΣΟΚ: Δημιούργησαν ΦΟΝΙΚΟ ιό ικανό να ΑΦΑΝΙΣΕΙ το ανθρώπινο είδος!
Ένα φονικό μεταλλαγμένο στέλεχος της γρίπης των πτηνών, δημιούργησαν στο εργαστήριο επιστήμονες και μάλιστα από δύο διαφορετικές ερευνητικές ομάδες!
 Η πρώτη επιστημονική ομάδα, από το Ιατρικό Κέντρο Erasmus στην Ολλανδία, αφού δημιούργησε το φονικό στέλεχος του ιού το οποίο θα μπορούσε να αφανίσει την ανθρωπότητα, επιχειρεί τώρα να δημοσιεύσει τα αποτελέσματα της έρευνάς της, κάνοντας προσιτή σε κάθε… ενδιαφερόμενο!

Παρόμοια αποτελέσματα είχε και μια δεύτερη μελέτη από ειδικούς του Πανεπιστημίου του Ουισκόνσιν σε συνεργασία με συναδέλφους τους από το Πανεπιστήμιο του Τόκιο, η οποία επίσης κατέληξε στη δημιουργία ενός μεταλλαγμένου στελέχους του ιού της γρίπης των πτηνών!

Ικανό να αφανίσει το ανθρώπινο είδος!

To στέλεχος της πρώτης ομάδας, ανακαλύφθηκε από τον ιολόγο Ρον Φουσιέ, στο Ιατρικό Κέντρο Erasmus, ο οποίος ουσιαστικά κατέληξε στο συμπέρασαμ ότι 5 μεταλλάξεις στο στέλεχος Η5Ν1 της γρίπης των πτηνών, είναι αρκετές ώστε να κάνουν την γρίπη τόσο επικίνδυνη και μεταδοτική που να μπορεί να πάρει διαστάσεις φονικής πανδημίας σε χρόνο ρεκόρ!

Ο δρ Φουσιέ και η ομάδα του διεξήγαγαν τα πειράματά τους σε κουνάβια – ένα είδος που έχει παρόμοιο αναπνευστικό σύστημα με αυτό του ανθρώπου- και ήδη έχουν προκαλέσει έντονες αντιδράσεις την επιστημονική κοινότητα.

Το βασικό ζήτημα που θέτουν οι συνάδελφοί τους είναι ότι δεν θα έπρεπε καν να διεξαχθούν και πάντως σίγουρα όχι να δημοσιοποιηθούν τέτοιες έρευνες, που στα χέρια βιοτρομοκρατών θα μπορούσαν να αποτελέσουν το «απόλυτο όπλο» καταστροφής της ανθρωπότητας!

Θέμα ασφάλειας σε πιθανή επίθεση βιοτρομοκρατών!

Η ομάδα του δρος Φουσιέ, απαντά στους επικριτές της ότι «διεξάγει τις συγκεκριμένες μελέτες στο πλαίσιο μιας διεθνούς προσπάθειας για την καλύτερη κατανόηση του Η5Ν1» !

Ο ίδιος ο Φουσιέ πάντως – ο οποίος να σημειωθεί ότι έχει προσλάβει ειδικό σύμβουλο επικοινωνίας για να τον βοηθήσει να σχεδιάσει την επικοινωνιακή στρατηγική του- παραδέχτηκε ότι το στέλεχος που δημιούργησε στο εργαστήριο είναι «ένας από τους πιο επικίνδυνους ιούς που μπορούν να δημιουργηθούν με τεχνητούς τρόπους» !

Και οι δύο παραπάνω μελέτες, βρίσκονται αυτή τη στιγμή στο Επιστημονικό Συμβούλιο για τη Βιοασφάλεια των ΗΠΑ, το οποίο δηλώνει αναρμόδιο να αποτρέψει τη δημοσίευση οποιασδήποτε επιστημονικής έρευνας, αλλά ελπίζει πως αν ζητήσει από τα επιστημονικά περιοδικά να μην προχωρήσουν στη δημοσίευση, εκείνα θα συμορφωθούν!

Ο επικεφαλής του Συμβουλίου, αναφερόμενος στους νέους φονικούς ιούς, δήλωσε χαρακτηριστικά: «Δεν μπορώ να σκεφτώ άλλον παθογόνο οργανισμό που να είναι τόσο τρομακτικός όσο ο συγκεκριμένος. Μπροστά του ο άνθρακας μοιάζει «αθώος».

Ένα επικίνδυνο βιολογικό όπλο στα χέρια των ΗΠΑ!

Δεν λείπουν πάντως και εκείνοι που διατυπώνουν πιο ακραίες και «καταστροφολογικές» απόψεις. Σύμφωνα με αυτούς, είτε δημοσιευτούν, είτε όχι τα αποτελέσματα των ερευνών ήδη οι ΗΠΑ έχουν στα χέρια τους ένα ακόμη «βιλογικό όπλο», το οποίο μπορεί να «αξιοποιηθεί» αναλόγως της περίστασης: είτε για να δημιουργηθεί η «ανάγκη» παραγωγής εμβολίων που θα αποφέρει κέρδη εκατομμυρίων στις φαρμακοβιομηχανίες, είτε για την προώθηση κονδυλίων που θα παρέχουν «βιοασφάλεια», είτε ακόμη και για τον «αποπληθυσμό» του πλανήτη που ήδη ασφυκτιά από την διαρκώς αυξανόμενη ανθρώπινη παρουσία!

ΠΗΓΗ: pyles.tv

VIDEO: Friend request στο Facebook από το αγέννητο παιδί σου!

VIDEO: Friend request στο Facebook από το αγέννητο παιδί σου!
Ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος για να τρομάξεις έναν άνδρα που δεν χρησιμοποιεί προφυλακτικό; Πως θα σας φαινόταν αν γινόταν ένα friend request στο Facebook από το παιδί που θα μπορούσατε να είχατε επειδή δεν φορέσατε... σκουφάκι;
 Μια διαφημιστική εταιρεία βρήκε έναν πολύ πρωτότυπο αλλά και... παράδοξο τρόπο να προωθήσει γνωστή μάρκα προφυλακτικών αφού «στόχευσε» συγκεκριμένους άνδρες στο δημοφιλές κοινωνικό δίκτυο και δημιούργησε προφίλ με τα... αγέννητα παιδιά τους προσθέτοντας το «Jr.» (Τζούνιορ) δίπλα από το όνομά τους ενώ στη συνέχεια τους προσκαλούσε να γίνουν φίλοι.
Δείτε το video με την απίθανη αυτή ιδέα.
mediagate.gr

ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΟΥΣ «ΜΑΪΜΟΥ» ΤΕΧΝΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΟΤΕ (Χρήσιμη οδηγία)

Αν τηλεφωνήσει στο κινητό σας κάποιος που θα σας πει ότι είναι τεχνικός εταιρείας, ότι κάνουν έλεγχο στο τηλέφωνό σας  και ότι θα πρέπει να πατήσετε #90 ή 09# ή οποιονδήποτε άλλο αριθμό:

ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΑΤΗΣΕΤΕ ΚΑΠΟΙΟ ΑΡΙΘΜΟ.
Πρόκειται για κάποια εταιρεία-απάτη που....

χρησιμοποιεί κάποια συσκευή, η οποία μόλις επιλέξετε τους παραπάνω αριθμούς, μπορεί να μπει στην κάρτα SIM και παίρνουν τηλέφωνα με δική σας χρέωση .

Επίσης, αν σας στείλουν μήνυμα από μια εταιρία με αριθμό 54300 , μην το ανοίξετε, γιατί σας θεωρούν αυτόματα πελάτη και
σας στέλνουν καθημερινά μηνύματα που τα χρεώνουν με 1,6 Εuro το καθένα!

Προωθήστε το μήνυμα σε όσους περισσότερους μπορείτε..

on-news

ΣΟΚ:Συνελήφθη παιδεραστής καθηγητής που δίδασκε στο Μενίδι

Στα χέρια της Αστυνομίας έπεσε ένας 52χρονος καθηγητής της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης που δίδασκε σε Γυμνάσιο – Λύκειο του Μενιδίου, για ασέλγεια σε βάρος ανηλίκου και για κατοχή παιδικού πορνογραφικού υλικού. Από αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης προσήχθησαν, από την περιοχή του Χαλανδρίου, όπου έμενε ο ανώμαλος καθηγητής στο Τ.Α. Χαλανδρίου και ένας ανήλικος Αλβανός μαθητής, ηλικίας 17 ετώνδιότι στην κατοχή του δεύτερου βρέθηκε ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης μικτού βάρους 3,6 γραμμαρίων. Από την έρευνα που διενεργήθηκε από το Τ.Α. Χαλανδρίου διαπιστώθηκε ότι ο καθηγητής με τον ανήλικο που δεν ήταν μαθητής στην τάξη του, αλλά του τον είχε συστήσει ένας άλλος μαθητής του καθηγητή, λίγο πριν είχαν μεταβεί στο σπίτι του 52χρονου, ο οποίος προέβη σε ασελγείς πράξεις σε βάρος του ανήλικου, έναντι χρηματικής αμοιβής.

Στο σπίτι του 52χρονου βρέθηκε και κατασχέθηκε υλικό πορνογραφίας σε έντυπη και ηλεκτρονική μορφή, καθώς και ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης βάρους 6,2 γραμμαρίων, την οποία έδινε στους μαθητές για να τους χαλαρώσει, λίγο πριν βγάλει τις αρρωστημένες του ορέξεις πάνω τους ή τους ζητήσει εκείνοι να του κάνουν τα όσα αρρωστημένα πάθη είχε. Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ενώ η έρευνα συνεχίζεται για να διαπιστωθεί πόσοι μαθητές έχουν τυχόν πέσει θύματα του παιδεραστή καθηγητή.
prionokordela.gr

Όλοι αύριο έξω από το Συμβούλιο Επικρατείας

Τέλειωσαν τα ψέματα και τα αέρια των ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ με τις εκτονωτικές ημερήσιες διαδηλώσεις-εκδρομές. Ήρθε η ώρα των άμεσων παρεμβάσεων.
Όλοι είμαστε εν δυνάμει φτωχοί που θα μας κόβουν το ρεύμα και…
θα μας εξαθλιώνουν.
Να μη λείψει κανείς!!! prionokordela.gr

Μήνυμα των απεργών της “Ελληνικής Χαλυβουργίας” στον εργαζόμενο λαό

ΨΗΦΙΣΜΑ Προς την εργατική τάξη, Τον εργαζόμενο λαό.

Συνάδελφοι

Διαδώστε το μύνημά μας: Οι χαλυβουργοί δεν λυγίζουν!

Στην πύλη της Χαλυβουργίας γράφουμε όλοι μαζί μια ακόμη σελίδα στο μεγάλο βιβλίο των αγώνων του λαού μας.

Σωματεία, άνεργοι, φτωχός λαός, φοιτητές, μαθητές, μας δίνετε υλική βοήθεια από το υστέρημά σας, από το μισθό που δεν έχετε, από το επίδομα ανεργίας που δεν φτάνει. Μας δίνετε δύναμη και πείσμα!

Κλείσαμε μήνα σε απεργία σκληρή και συνεχίζουμε.

Σπάσαμε την σιωπή, αποδείξαμε ότι οι εργάτες έχουμε μεγάλη δύναμη. Οι βιομήχανοι ανησυχούν, ο βιομήχανος Μάνεσης αν και τρομοκρατημένος, δεν είναι μόνος του. Τον στηρίζουν γιατί έχει το ρόλο του λαγού.

Αν τα μέτρα περάσουν στην χαλυβουργία, ανοίγουν διάπλατα τις πόρτες για να μην αφήσουν τίποτα όρθιο. Αν εδώ σπάσουν τα μούτρα τους, τίποτα δεν θα είναι ίδιο και για τα υπόλοιπα εργοστάσια.

Μην ακούτε τα ψέμματα των βιομηχάνων και των ανθρώπων τους. Δεν θα δουλεύουν αυτοί, για ψίχουλα στα εργοστάσια. Αυτοί πληρώνονται καλά για τη βρώμικη δουλειά τους.

Αφού οι «επισκέψεις» στα σπίτια, οι «επιστολές», η τρομοκρατία με τα εξώδικα, έπεσαν στο κενό, τώρα βάζουν το Υπουργείο Εργασίας να μας «συμβουλεύει»: «Δεχθείτε τους όρους του Μάνεση, διαφορετικά θα βρεθείτε όλοι στο ταμείο ανεργίας». Μας απειλούν με 180 ακόμα απολύσεις!

Κύριοι βιομήχανοι, είστε βαθιά νυχτωμένοι. Την τελευταία μας λέξη δεν την είπαμε ακόμα! Είμαστε μια γροθιά. Έτοιμοι, για την πιο σκληρή ταξική αναμέτρηση!

Δεν γυρνάμε στη φωτιά και το σίδερο για 500 ευρώ. Να γυρίσουν πίσω οι 34 απολυμένοι συνάδελφοί μας.

Ο αγώνας μας, αφορά όλους τους εργαζόμενους. Οι τελευταίες εξελίξεις είναι αποκάλυψη. Οι βιομήχανοι αξιοποιούν τους νόμους της κυβέρνησης ΠΑΣΟΚ – ΝΔ – Καρατζαφέρη.

Επιβάλλουν την εκ περιτροπής εργασία, κατάργηση συλλογικών συμβάσεων, μειώσεις μισθών στα 450 – 500 ευρώ.

Όπου οι εργάτες υποχώρησαν η επίθεση της εργοδοσίας γιγαντώθηκε. Ακολούθησαν απολύσεις, εντατικοποίηση της εργασίας, μέχρι και κλείσιμο των επιχειρήσεων, με τους εργάτες απλήρωτους για πολλούς μήνες.

Υπάρχουν χιλιάδες παραδείγματα, όλοι έχουμε πείρα. Οι βιομήχανοι μας κλείνουν τα σπίτια και όχι ο αγώνας μας για δουλειά. Το ψωμί μας το υπερασπίζουμε με αγώνα όχι με παρακάλια.

Συνάδελφοι εργάτες, τα μέτρα γενικεύονται, δεν είναι μόνο οι χαλυβουργοί στο στόχο, είμαστε όλοι.

Ήρθε η ώρα ο αγώνας σαν φωτιά να ανάψει στα εργοστάσια. Τώρα η συμμετοχή σας στον αγώνα δεν είναι ζήτημα αλληλεγγύης είναι ζήτημα ζωής και θανάτου για όλη την εργατική τάξη.

Παραμερίστε τους ανθρώπους των βιομηχάνων, μην τους φοβάστε, είναι ανίσχυροι όταν οι εργάτες πάρουν απόφαση.

Κάντε γενική συνέλευση, ελάτε σε επαφή μαζί μας, αποφασίστε απεργία. Είναι η ώρα οι βιομήχανοι να πάρουν ένα καθαρό μύνημα που μόνο ο αγώνας των εργατών στα εργοστάσια μπορεί να δώσει.

Όλοι στον αγώνα. Η νίκη θα είναι δική μας.

Η γενική συνέλευση των εργατών της Ελληνικής Χαλυβουργίας

Ασπρόπυργος 30/11/2011
http://sinialo.espiv.net

ΒΙΝΤΕΟ – ΓΛΕΖΟΣ: ΔΕΝ έχουμε ανάγκη από ΣΩΤΗΡΕΣ- ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ μόνο στον εαυτό μας

ΒΙΝΤΕΟ – ΓΛΕΖΟΣ: ΔΕΝ έχουμε ανάγκη από ΣΩΤΗΡΕΣ- ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ μόνο στον εαυτό μαςΟ Μανώλης Γλέζος τονίζει την ανάγκη λαϊκής αντίστασης και αυτοοργάνωσης, ενώ καυτηριάζει τις συλλήψεις ανθρώπων που αντιδρούν στα χαράτσια Ο κ. Γλέζος βρέθηκε χθες το πρωί, την ώρα που μεταφέρονταν στα δικαστήρια της Ευελπίδων οι συλληφθέντες από την κατάληψη των γραφείων της ΔΕΗ στην Αθήνα και έστειλε το δικό του μήνυμα συμπαράστασης.

tsantiri.gr

ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ: Οι ρομπέν των σούπερ μάρκετ ξαναχτυπούν...

Δύο ομάδες πολιτών πρίν λίγη ώρα εισέβαλλαν σε σούπερ μάρκετ .... γέμισαν καρότσια με τρόφιμα τα οποία όπως είπαν θα μεταφερθούν αυθημερόν στους καταληψίες της Χαλυβουργικής ...

Live stream Ζωντανά οι Πορείες στο koimismeni.blogspot.com

Live stream Πάνω δεξιά. Εδώ γράφουμε αυτά που θέλουμε να εμφανίζονται μετά το "Διαβάστε περισσότερα".

Συνθήματα και πέτρες έξω από τα γραφεία του ΛΑΟΣ στον Βόλο

Συνθήματα και πέτρες έξω από τα γραφεία του ΛΑΟΣ στον ΒόλοΞεκίνησε πριν λίγο η πορεία από την Πλατεία Ελευθερίας στο Βόλο. Στην πορεία συμμετέχουν, στα πλαίσια της 24ωρης απεργίας που κήρυξε η ΓΣΕΕ και η ΑΔΕΔΥ, συνδικαλιστές, ο φοιτητικός σύλλογος των Αρχιτεκτόνων μηχανικών, μέλη του κινήματος «ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ» και το ΑΝΤΑΡΣΥΑ. Η πορεία αυτή τη στιγμή βρίσκεται έξω από τα γραφεία του ΛΑΟΣ στην οδό Ιάσωνος, όπου οι διαδηλωτές διαμαρτύρονται για την στάση του κόμματος φωνάζοντας συνθήματα όπως «Σκατά στον ΛΑΟΣ και στον Καρατζαφέρη». Κάποιοι θερμόαιμοι πέταξαν 2 πέτρες προς τα γραφεία του κόμματος.

Έκτος όμως από το ΛΑΟΣ οι διαδηλωτές εξέφρασαν την οργή τους έναντι των τραπεζών, γράφοντας και φωνάζοντας συνθήματα έξω από τραπεζικά καταστήματα.

ΠΗΓΗ: e-volos.gr

Reuters: Ποια Ελλάδα; Η κρίση εξαπλώθηκε...

Μόλις πριν από λίγους μήνες, πολλοί θεωρούσαν ότι η μεγαλύτερη πρόκληση που είχε να...
 
Reuters: Ποια Ελλάδα; Η κρίση εξαπλώθηκε...
αντιμετωπίσει η Ευρωζώνη ήταν το πώς θα διαχειριζόταν τα χρέη και την προβληματική οικονομία της Ελλάδας…
Τώρα πολλοί πολιτικοί και επενδυτές θα εύχονταν να είχαν να αντιμετωπίσουν μόνο εμάς!

Εν μέσω ανησυχιών για το τεράστιο χρέος της Ιταλίας, την «αμφίβολη» αξιολόγηση ΑΑΑ της Γαλλίας και την εύθραυστη βιωσιμότητα όλου του ευρωπαϊκού τραπεζικού συστήματος, η Ελλάδα ίσα που αναφέρεται.

«Η κρίση στην ευρωζώνη έχει γίνει πλέον υπαρξιακή» τονίζει σε ανάλυσή του το Reuters.

Όπως και να’ χει πάντως η Ελλάδα παραμένει η χώρα με τις μεγαλύτερες πιθανότητες να εγκαταλείψει το ευρώ. Μία τέτοια κίνηση θα πυροδοτούσε έναν ακόμα κύκλο πανικού που θα παρέσυρε την Ευρώπη βαθύτερα μέσα στην κρίση, αλλά και την παγκόσμια οικονομία.

Κατά τη διαχείριση χρέους της Ελλάδας, όπου καθρεφτίζονται περίτρανα όλες οι παθογένειες της ευρωζώνης, οι Ευρωπαίοι ηγέτες είχαν την ευκαιρία να επιδείξουν θέληση και ικανότητα να βελτιώσουν τα ελαττώματα του νομισματικού μπλοκ. «Μία νομισματική ένωση, χωρίς οικονομική ένωση δεν μπορεί να επιτύχει μακροπρόθεσμα» λένε οι οικονομολόγοι.

Από τη σκοπιά των αγορών, οι πολιτικοί μέχρι στιγμής έχουν αποτύχει.

Ο Neil Mellor, της τράπεζας της Νέας Υόρκης Mellon στο London, παρομοίασε επιτυχώς την κρίση με μία μόλυνση. «Πρέπει να την φροντίσεις γρήγορα. Διαφορετικά εξαπλώνεται και γίνεται πολύ δυσκολότερο να την περιορίσεις. Και αυτό ακριβώς συνέβη στην Ευρωζώνη».

Διαβάστε ακόμα:
Ρεν: Έχουμε 10 μέρες να σώσουμε την Ευρωζώνη, 30/11/2011 - 12:31
epikaira.gr

Paul Craig Roberts: Οι τραπεζίτες θα κατασχέσουν τις περιουσίες της Ευρώπης – Η Goldman Sachs έχει τον έλεγχο!

Ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας είναι ο Mario Draghi. Αυτός ο κύριος ήταν Αντιπρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Goldman Sachs International όπως επίσης και μέλος της διαχειριστικής της επιτροπής. Ο Draghi διετέλεσε και ως εκτελεστικός Διευθυντής της Παγκόσμιας Τράπεζας. Προφανώς όταν μιλάμε για τον Draghi ομιλούμε για τον άνθρωπο που βρίσκεται υπό την προστασία των τραπεζιτών.
 Ο νέος Πρωθυπουργός της Ιταλίας, ο οποίος διορίστηκε και δεν εκλέχθηκε, ήταν μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Goldman Sachs. Ο Mario Monti διορίστηκε στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή, μία από τις οργανώσεις που διέπουν την Ευρωπαϊκή Ένωση. Ο Mario Monti είναι o Πρόεδρος της Τριμερούς Επιτροπής, ενός οργανισμού των ΗΠΑ που προωθεί την αμερικανική ηγεμονία όλο τον κόσμο. Ο Mario Monti είναι επίσης μέλος της λέσχης Bilderberg και ιδρυτικό μέλος της ομάδας Spinelli, μια οργάνωση που δημιουργήθηκε το Σεπτέμβριο του 2010 για τη διευκόλυνση της ένταξης κρατών στην Ευρωπαϊκή Ένωση.


Όπως κάποιοι αποφάσισαν ώστε ένας μη εκλεγμένος από το λαό τραπεζίτης να αναλάβει την Πρωθυπουργία της Ιταλίας, άλλος ένας ίδιος με το όνομα, Λουκάς Παπαδήμος ανέλαβε την Πρωθυπουργία της Ελλάδας. Προφανώς κάποιοι αποφάσισαν να αναθέσουν την διαχείριση των κρατικών δημοσιων χρεων σε τραπεζίτες Πρωθυπουργούς.

Ο νέος Πρωθυπουργός της Ελλάδας κ. Λουκάς Παπαδήμος, ήταν Διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδας, από το 2002-2010. Διετέλεσε Αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας, ενώ είναι και μέλος της Τριμερούς Επιτροπής.

Ο Ζακ Ντελόρ, ιδρυτής της Ευρωπαϊκής Ένωσης, υποσχέθηκε στον Βρετανό Πρόεδρο των Συνδικαλιστικών Οργανώσεων το 1988 ότι η Ευρωπαϊκή Επιτροπή θα απαιτήσει από τις κυβερνήσεις να εισαγάγουν φιλεργατική νομοθεσία. Αντ ‘αυτού, βλέπουμε τραπεζίτες Πρωθυπουργούς.

Η Ευρωπαϊκή Ένωση, δεν είναι τίποτα άλλο από ένα σύστημα που συγκεντρώνει τον πλούτο στα χέρια των λίγων και σε βάρος των Ευρωπαίων πολιτών, οι οποίοι προορίζονται, όπως και οι Αμερικανοί, να γίνουν οι …δουλοπάροικοι του 21ου αιώνα.

GEOPOLITICS & DAILY NEWS

Στην κυβερνητική επιτροπή το πολυνομοσχέδιο-φωτιά - Aνήσυχος ο Λ.Παπαδήμος

Image

Το πολυνομοσχέδιο του υπουργείου Οικονομικών με όλες τις νομοθετικές εκκρεμότητες του αναθεωρημένου μνημονίου που περιλαμβάνουν αποφάσεις δύσκολες και αντιδημοφιλείς, οι οποίες ήδη προκαλούν αντιδράσεις, αναμένεται να εγκρίνει στη σημερινή της συνεδρίαση η κυβερνητική επιτροπή.
 Οι πληροφορίες όμως αναφέρουν ότι σήμερα για πρώτη φορά ο πρωθυπουργός Λ. Παπαδήμος θα ενημερώσει τα μέλη της κυβερνητικής επιτροπής για την πραγματικά κρίσιμη κατάσταση στην ευρωζώνη και τους ελληνικούς στόχους στη συνέχιση των διαπραγματεύσεων για την εφαρμογή της συμφωνίας της 26ης Οκτωβρίου.

Οι πληροφορίες του 24h.gr, αναφέρουν ότι ο κ. Παπαδήμος είναι εξαιρετικά ανήσυχος και δεν πρόκειται να κρύψει αυτή του την ανησυχία από τους υπουργούς. Και είναι ανήσυχος διότι βλέπει ότι αν η ΕΕ δε λάβει τις αποφάσεις που πρέπει στη Σύνοδο Κορυφής της 9ης Δεκεμβρίου, ίσως και νωρίτερα αν ήταν δυνατόν, τότε το ευρώ θα κινδυνεύσει σοβαρά.

Για τις διαπραγματεύσεις που αναμένονται ανάμεσα στην Ελλάδα, την ΕΕ, το ΔΝΤ και το IIF θα τους πει ότι στόχος της Ελλάδας είναι η εφαρμογή της συμφωνίας της 26ης Οκτωβρίου και ότι αυτό υπό τις παρούσες συνθήκες δεν είναι καθόλου εύκολη υπόθεση. Γνωρίζει ο κ. Παπαδήμος ότι η συμφωνία της 26ης Οκτωβρίου, μετά τις εξελίξεις σε χώρες όπως η Ιταλία και η Ισπανία αλλά και μετά την τελευταία επίθεση των αγορών εναντίον της ευρωζώνης συνολικά, θα αμφισβητηθεί.

Και όπως αναμένεται να πει, ακόμα και αν υπάρξουν αιτήματα χωρών να αλλάξει εκ βάθρων η κυβέρνηση οφείλει να παλέψει ώστε τουλάχιστον οι όροι που αφορούν την Ελλάδα, να μείνουν ως έχουν και να εφαρμοστούν. Αυτό φαίνεται ότι είναι και το μεγάλο στοίχημα της κυβέρνησης Παπαδήμου και όχι η τήρηση του χρονοδιαγράμματος για εκλογές στις 19 Φεβρουαρίου. Άλλωστε σύμφωνα με πληροφορίες το Μαξίμου φέρεται ατύπως να έχει ενημερώσει τους πολιτικούς αρχηγούς ότι η νέα πιθανή ημερομηνία των εκλογών είναι η 18η Μαρτίου και αυτό με προϋπόθεση ότι η διαπραγμάτευση για το PSI θα προχωρήσει εντός χρονοδιαγράμματος και θετικά.

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

ΔΕΙΤΕ:ΤΑ ΚΑΛΑΝΤΑ ΤΗΣ ΚΡΙΣΗΣ όπως κυκλοφορουν στο Facebook!


Τρίγωνα κάλαντα σκόρπισαν παντού κάθε ΔΕΚΟ και φωλιά του doctor Δ.Ν.Τ. έι...
Τρίγωνα κάλαντα μες τη γειτονιά φέτος δεν θα πάρει σύνταξη ούτε η γιαγιά...
έι....
Μέτρα γιορτινά θα ρθουνε ζεστά με πολλή αγάπη από την τροϊκα.......
έ...
Δ.Ν.Τ, Δ.Ν.Τ. ήρθες ξαφνικά τέλειωσε το πάρτυ μας πήρες τα βρακιά......! >>