Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου 2012

To Χόλυγουντ φωνάζει: «Έλληνες είστε ήρωες!»


Όλο και περισσότεροι καλλιτέχνες του Χόλυγουντ εκφράζουν τη συμπαράσταση τους στον ελληνικό λαό, που πλήττεται διαρκώς από τα άδικα μέτρα λιτότητας που του επιβάλλουν…
Διαβάστε μερικές από τις πιο χαρακτηριστικές δηλώσεις…





Andie MacDowell:«Θαυμάζω τον ελληνικό λαό για όσα περνάει. Είστε ήρωες».











Robin Williams:«Η ανθρωπότητα οφείλει να υποκλίνεται στην Ελληνική ιστορία. Μπορεί η οικονομία της χώρας σας να μην πηγαίνει καλά, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι είστε ανίσχυροι. Τα οικονομικά δεδομένα αλλάζουν συνεχώς για όλους. Αυτό που δεν αλλάζει είναι η κληρονομιά, η ταυτότητά σας. Ο Παρθενώνας δεν φεύγει από την Αθήνα. Είναι ακόμα εκεί για να θυμίζει ότι η πρόοδος και η ακμή μπορούν να επιστρέψουν».
Gwyneth Paltrow:«Ο τόπος αυτός έδωσε αξίες και όρισε ιδανικά. Απέναντι σε μια χώρα που πρόσφερε σημαντικά πράγματα σε ολόκληρη την ανθρωπότητα, οφείλουμε να είμαστε περισσότερο γενναιόδωροι».

Steven Spielberg:«Εχω πολλές ελπίδες πως την Ελλάδα, με την υπέροχη και βαθιά ιστορία της, είτε θα την σώσουν είτε θα σωθεί. Είναι μια επίμονη χώρα με υπέροχους ανθρώπους και είμαι πραγματικά υπερήφανος που έχω καταφέρει να την επισκεφθώ τόσες φορές».
prionokordela