Τρίτη 29 Νοεμβρίου 2011

Αλ. Τσίπρας: Μόνη δημοκρατική διέξοδος οι κάλπες

Πλήρης ήταν η διάσταση απόψεων μεταξύ του πρωθυπουργού, Λουκά Παπαδήμου και του προέδρου της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τρίπρα, που συναντήθηκαν στο Μέγαρο Μαξίμου.

Αλ. Τσίπρας: Μόνη δημοκρατική διέξοδος οι κάλπες  Εξερχόμενος της συνάντησης, που διήρκησε μιάμιση ώρα, ο κ. Τσίπρας εξέφρασε την αντίθεση του ΣΥΡΙΖΑ με την «επικίνδυνη», όπως είπε, πολιτική που ακολουθείται και ζήτησε προσφυγή στις κάλπες, που αποτελεί και τη μόνη δημοκρατική διέξοδο.

Ο πρόεδρος της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ για άλλη μια φορά, έθεσε στον πρωθυπουργό θέμα δημοκρατικής νομιμοποίησης της κυβέρνησης και επανέλαβε το αίτημά του για άμεση κατάργηση του φόρου στα ακίνητα.

Επίσης, υποστήριξε ότι το κύριο δίλημμα της Ευρώπης, αυτή τη στιγμή, είναι ή αλλαγή πολιτικής ή εμμονή στην επικίνδυνη πολιτική που ακολουθεί η Ελλάδα, σημειώνοντας ότι ο ίδιος διαφωνεί με το Μνημόνιο, που οδηγεί στον όλεθρο τη χώρα.

Στα πλαίσια αυτά, ο κ. Τσίπρας ανέφερε ότι η Ελλάδα δεν θα πρέπει να μπει σε συζήτηση για την εφαρμογή της απόφαση της 26ης Οκτωβρίου, καθώς «δένει χειροπόδαρα» το μέλλον του λαού και έχει ξεπεραστεί από τις εξελίξεις.

newsbomb