Τρίτη 15 Νοεμβρίου 2011

Λ. Λαζόπουλος και Αλ Τσαντίρι ... "Τελικά αυτό που μας δίδαξε το πολυτεχνείο είναι ποιοί πρέπει να είμαστε στα νιάτα μας και ποιοί δεν πρέπει να γίνουμε μεγαλώνοντας".

Χρύσα Ρόπα ... : Γιωράκη παιδί μου, ΔΕΝ εχει ΠΑΣΟΚ αλλο, δεν άφησες ΠΑΣΟΚ... Τρείς ολόκληρες μέρες έψαχνες να βρείς κάποιον πιο χαζό από σένα  για να φτάσουμε στο σημείο να λέμε... χίλιες φορές τν Γιωργάκη!

Λ. Λαζόπουλος ... : ‎"Ποιός θα περίμενε ότι μετά από 38 χρόνια θα συγκυβερνούσαν αυτοί που 'ταν μέσα στο Πολυτεχνείο, μ' αυτούς που 'ταν στα τανκς έξω απ' το Πολυτεχνείο..."

Ανήλικη μαθήτρια ... : Οι γονείς μου έζησαν τη χούντα, οι παππούδες μου την κατοχη. Εγώ γιατί πρέπει να ζήσω και τα 2; Τελικά αυτό που μας δίδαξε το πολυτεχνείο είναι ποιοί πρέπει να είμαστε στα νιάτα μας και ποιοί δεν πρέπει να γίνουμε μεγαλώνοντας. Απ'το εδώ Πολυτεχνείο πήγαμε στο εδώ Ταμείο.


Koimismeni... : Από ακροαριστερά ως ακροδεξιά... Ψευτοαριστεροι, αναρχικοι του καφε της Ναβαρινου και των σπρευ και φασιστες , ΓΑΠ, Παπαδήμ(Ι)ος, Πετσάλνικος, Σαμαρας, Παπαρήγα, Τσίπρας και λοιπα ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ... ξέρετε αυτο που λέει ο λαός... Όλα την ίδια μουρη έχετε...
Ο κατά τα άλλα σοφός λαός, ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΕΙ, τους προδότες τους ΚΡΕΜΑΕΙ...